Nicola a devenit bunică la 50 de ani! Primele imagini cu nepoțica adorabilă

nicola-devenit-bunica-10.jpg

Nicola a devenit bunică de fetiță
Foto Facebook

Viața de familie a Nicolei devine din ce în ce mai fericită! Artista, în vârstă de 50 de ani, trăiește în prezent una dintre cele mai frumoase perioade din viață, având în vedere că de ceva vreme se bucură din plin de râsetele și zâmbetele nepoatei sale.

Nicola, pe numele său real Nicoleta Alexandru, a devenit de curând bunicuță de fetiță, iar de atuci, fericirea i se poate citi pe chip în fiecare imagine publicată pe rețelele de socializare.

Cântăreața este pentru prima dată pusă în această emoționantă ipostază, însă se descurcă de minune. Mai ales dacă luăm în calcul cât de adorabilă este nepoțica ei, micuța Rhea Maria, care poate că va moșteni talentul muzical al bunicii ei. Artista a devenit bunică în urmă cu șase luni, însă abia acum a decis să se mândrească pe rețelele de socializare cu noua minune din familie și să publice imagini cu micuța în mediul online.

nicola-devenit-bunica-1.jpg

Nicola e „topită” după nepoțica ei
Foto Facebook

Nicola a devenit bunică pentru prima oară

Micuţa este fiica lui Andrei, fiul cel mare al artistei, și s-a născut în Anglia, acolo unde locuiesc părinţii ei. Rhea Maria a fost botezată în Regatul Unit şi este tratată ca o adevărată prinţesă de către toată familia, dar, mai ales, de către celebra ei bunică.

Nicola este în culmea fericirii de când și-a cunocut nepoțica, însă din păcate, Rhea Maria locuiește în Marea Britanie. „Nu m-am schimbat, sunt la fel de când am devenit bunică. Fetiţa este minunată, s-a născut în Anglia şi locuieşte acolo”, a spus Nicola pentru Spynews.

Nicola a fost căsătorită de două ori, ultimul soţ fiind compozitorul Mihai Alexandru. Din aceste două relații, arista are trei copii, „mari și frumoși”, așa cum singură îi descrie.

nicola-devenit-bunica-2.jpg

Micuța Rhea Maria este răsfățata familiei
Foto Facebook

„Fiul meu, Andrei, este în Anglia de trei ani, munceşte acolo şi s-a şi căsătorit. A mai fost pe aici cu soţia, însă de la anul mă voi duce şi eu în vizită pe la ei. Fiica mea, Maria Antonia, a terminat facultatea şi predă copiilor canto şi pian. Iar Jonathan este la Conservator şi joacă la Opera Comică. Îi iubesc foarte tare şi sunt foarte mândră de ei”, ne povestea Nicola în urmă cu puțină vreme.

„Copiii mei sunt mari și frumoși. Si da, îmi calcă pe urme: doi dintre ei sunt studenți la Conservator și au voci minunate. Jonathan a început să apară și în emisiuni TV, fiind deja apreciat. Maria este și un foarte bun pedagog, deci ea va alege dacă va fi pe scenă sau va fi profesoară. Cel mai mare, Andrei, este un împătimit al fotbalului. Toți trei sunt speciali și îi iubesc mult, necondiționat și sunt tare mândră de ei”, mai spunea aceasta.

Loading...

Citește și

  • Nicola (50 de ani) şi Mihai Alexandru (53 ani) au format un cuplu de succes până în 2007, când a intervenit divorţul. Mai mult, Nicola a obţinut locul 10, în urmă cu 16 ani, la finala Eurovision de la Riga, Letonia, cu piesa ”Don't break my heart”, compusă chiar de soţul ei, Mihai Alexandru. Iată însă că semifinalele naţionale din această lună îi prind în tabere diferite.

  • Până în 2005 au format un cuplu, atât în viaţa reală cât şi în cea profesională, până au hotărât să divorţeze după 15 ani de căsnicie. Compozitorul Mihai Alexandru şi solista Nicola s-au reîntâlnit marţi seară pentru o nouă colaborare, iar muzicianul ne-a povestit că este pregătit să se însoare anul viitor.