Nick de la N&D, bun de «Exatlon». Uite ce “pătrățele” a făcut!

1_col_nd.jpg

Nick si Delia
Trupa N&D s-a destrămat în 2003
Citeste tot despre: 

Puţini sunt cei care nu pot fredona “Vino la mine”, „Vreau să plâng” sau “Nu e vina mea”, hituri pe care trupa N&D le-a lansat în cei patru ani de activitate. Acum, Nick are o nouă colegă de scenă, pe Diana Prepeliţă (23 de ani), alias Dya, iar Delia e pe cai mari în cariera solo și umple Sala Palatului 3 zile la rând.

Pe numele lui din buletin Nicolae Marin, Nick (40 de ani) este cel care a pus bazele trupei pop-dance N&D, în anul 1999. Delia Matache, colega lui de scenă, avea atunci doar 17 ani, iar melodiile lor au răsunat mulţi ani în topuri. “Nu vreau să te pierd”, “N-am crezut”, “M-ai minţit”, “Nu e vina mea”, „Vino la mine” sunt doar câteva dintre piesele trupei N&D, care se fredonează şi acum, în discoteci. Din 2003, Delia a început o carieră solo, în prezent fiind una dintre cele mai bine cotate artiste din România. Cântă pe onorarii de la 10.000 de euro în sus, are două emisiuni la TV, fiind jurat la “iUmor” și la “X-Factor”, și locuiește într-un penthouse de 1,4 milioane de euro, în Floreasca.

2_col_delia.jpg

Delia
Delia are 36 de ani, o groază de hituri și nu cântă pe mai puțin de 10.000 de euro

De cealaltă parte, Nick n-a dat asemenea lovituri financiare precum colega ei, însă și el are în viață lucruri neprețuite: s-a căsătorit cu marea lui iubire, Cătălina, cu care are o fetiță superbă, Andreea, în vârstă de 12 ani, și a investit timp și ambiție și în imaginea lui. Artistul a slăbit 20 kg, a tras de fiare precum un culturist, iar acum joci șah pe abdomenul lui. Noua siluetă, dar și felul în care și-a aranjat părul și barba, îl fac de nerecunoscut.

3_col_nick.jpg

Nick
Nick de la N&D are 40 de ani, a slăbit 20 kg și s-a transformat în “Mr. Muscolo”

Anul trecut, Nick și fiica lui au fost la emisiunea “Aici eu sunt vedetă”, la Antena 1, Puștoaica l-a lăudat pe Nick, susținând că este un tată vesel, care joacă șotron cu ea și căruia îi place să se uite la filme pentru copii. ”Tata poartă în buzunar o măsea de minte pe post de talisman și, dacă o muscă intră în casă, el o prinde și îi dă drumul pe geam, căci îi este milă să o omoare”, a  povestit Andreea.

Loading...

Citește și

  • Nick

    2018 pare să fie unul bun pentru trupa N&D, care renaşte pecum Pasărea Pheonix. În timp ce Delia are un succes fulminant în cariera solo, nici fostul ei coleg de scenă nu s-a lăsat de muzică, iar acum cântă cu o nouă solistă. Click! îţi face cunoştinţă cu Dya, noua descoperire a lui Nick!

  • delia n&d

    Vă mai amintiți de celebra trupă N&D, care a rupt topurile muzicale cu "Vreau să plâng" sau "Vino la mine", piese interpretate de Delia și de Nicolae Marin? Din păcate, în 2002, solista, aflată deja pe val, a decis să pună punct colaborării cu colegul său de scenă, în favoarea unei cariere solo.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1