Nici vorbă de divorţ în familia Reghecampf! Ce declaraţie de dragoste i-a făcut Anamaria lui Reghe

reghecampf-si-anamaria-prodan

reghecampf si anamaria prodan
Anamaria Prodan şi-a declarat dragostea faţă de Regecampf printr-un mesaj emoţionant
Foto:Arhivă personală

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au găsit secretul unei relaţii fericite şi nu acordă atenţie zvonurilor răutăcioase care circulă. Împreună ei îi cresc pe cei patru copii din viaşa lor, două fete din căsătoria Anei cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. băiatul pe care îl au împreună şi pe băiatul din prima căsătorie a lui Reghecampf. 

Anamaria a dezminţit informaţia potrivit căreia ea şi soţul său se află în pragul uni divorţ şi a scris un mesaj pe contul paginii sale de socializare în care îşi declară iubirea pe care o poartă partenerului său de viaţă. „Te iubesc mai mult decât iubeşte oceanul nisipul şi îmi lipseşti mai mult decât îi lipseşte soarelui luna", sunt cuvintele pe care impresara le-a scris. 

anamaria prodan-laurentiu reghecampf

anamaria prodan şi laurentiu reghacmpf
Atât Anamaria, cât şi Laurenţiu au copii din căsătorii anterioare
Foto:Arhivă personală

Nu de puţine ori, Anamaria a vorbit despre relaţia pe care o are cu Reghecampf, dezvăluind detalii din viaţa lor persoanală. Impresara a dezvăluit că ea este o fire vulcanică, iar Laurenţiu dă dovadă de răbdare, el fiind cel care face compromisuri pentru ca legătura să fie una echilibrată. În cazul lor, personalităţile opuse chiar s-au ataras, mărturire stând anii de căsătorie pe care îi au împreună.

Fiica Ionelei Prodan a recunoscut că atât ea cât şi soţul ei sunt posesivi şi geloşi, dar se străduiesc să gestioneze în mod matur situaţiile neplăcute care apar. „Reghe e foarte gelos, nu mă controlează, dar e gelos. E Fecioară. Nu îmi zice nimic, dar îmi dă coate. Vorbim mereu. Ne-a ajutat că ne-am întâlnit când eram maturi, trecuți deja prin căsătorii. Dacă nu ai încredere, nu ai nimic”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp. 

Povestea de iubire dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf 

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au întâlnit în urmă cu mai bine de doi decenii, în vremea în care erau doar nişte adolescenţi. Au avut o relaţie, dar s-au separat, iar fiecare dintre ei s-a căsătorit cu altcineva. Destinul i-a redus împreună mulţi ani mai târziu, iar acum formează o familie împlinită. Povestea lor de iubire este una demnă de un scenariu de film sau de paginile unui roman de dragoste. Anamaria a fost cea care a relatat primii paşi ai relaţiei lor, cu emoţie în glas şi fiind vizibil cuprinsă de nostalgie. 

anamaria prodan-laurentiu reghecampf-nunta

casatorie anamaria prodan şi laurentiu reghecampf
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au dezminţit zvonurile potrivit cărora ar divorţa
Foto:Arhivă personală

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat. Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu pentru revista Taifasuri.

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5