Nici nu zici că a fost gravidă. O vedetă tv s-a întors deja pe sticlă

irina.jpg

irina mohora tvr lozul cel mare
Prezentatoarea a devenit mămică în urmă cu două săptămâni
foto: arhiva personală

A fost o graviduţă sexy şi continuă se ne uimească şi după ce a devenit mămică. Irina Mohora a revenit pe sticlă şi arată de parcă nu a purtat nouă luni un bebeluş în burtică. Bruneta, prezentatoarea emisiunii "Lozul cel mare" de la TVR, s-a întors la muncă după doar două săptămâni de când a născut.

Irina Mohora (32 de ani) şi-a revenit repede după operaţia de cezariană la care a fost supusă în urmă cu două săptămâni când l-a adus pe lume pe băieţelul ei Zian Mina. Bruneta şi-a dorit până în ultima clipă să nască natural şi după un travaliu chinuitort de opt ore a ajuns la operaţie.  

mohora.jpg

irina mohora tvr lozul cel mare
Irina Mohora este gazda emisiunii în care au loc extrageriile loto de la TVR
foto: arhiva personală

"Bebeluşul a ramas blocat într-o poziţie destul de periculoasă şi am ales imediat cezariana. Puteam să mai încerc, însă situaţia devenea din ce în ce mai grea pentru puşti", ne povestea la scurt timp după naştere Irina. Emoţiile de atunci au trecut, acum vedeta a avut altele, căci după o pauză de două săptămâni în care a stat cuminte acasă cu bebeluşul ei, Irina s-a întors în platoul TVR. A fost foarte activă şi pe perioada sarcinii, aşa că nu ne miră absolut deloc că a ales să revină atât de repede după ce a devenit mămică. De altfel, prezentatoarea a venit la job până înainte cu doar două săptămâni să nască. 

Loading...

Citește și

 • irina mohora sarcina 8 luni

  Este cea mai sexy graviduţă din showbiz! Însărcinată în opt luni,o vedetă TVR arată senzaţional. Are o burtică rotundă cât o minge, iar din spate ai putea să juri că este fotomodel. La petrecerea revistei "Cosmopolitan", Irina Mohora a reuşit să primească laude din toate părţile şi a uimit şi criticii de modă.

 • irina mohora 9 luni tvr prezentatoare

  Cea mai sexy graviduţă din showbiz a devenit pentru prima dată mămică, vineri dimineaţă, şi trăieşte clipe magice alături de bebeluşul ei. Irina Mohora, prezentatoarea emisiunii "Lozul cel mare" şi a extragerilor loto de la TVR, a născut prin operaţie cezariană un băieţel pe care îl va boteza Zian Mina.

 • irina mohora 9 luni tvr prezentatoare

  A ţinut sarcina secretă până la şase luni şi probabil că nu ar fi atras prea mult atenţia asupra ei nici acum. Prezentatoarea TVR, Irina Mohora, se pregăteşte să-şi strângă în braşe băieţelul luna viitoare şi deşi sarcina ei este avansată, bruneta încă merge la serviciu şi apare pe sticlă. Nici după ce va naşte nu va sta prea mult acasă. Vedeta este decisăs să revină în doar două săptămâni.

 • irina mohora 9 luni tvr prezentatoare

  Irina Mohora se bucură de ultimele ore de gravidă. Frumoasa prezentatoare tv care pe întreaga durată a sarcinii nu a acuzat niciun disconfort este însărcinată în 9 luni şi aşteaptă dintr-o clipă în alta să-l aducă pe lume pe băieţelul ei. Bruneta îşi doreşte să nască natural, dar până la momentul zero se comportă aşa cum a făcut-o în toate aceste luni. Vedeta nu s-a protejat excesiv, ci dimpotrivă a fost la fel de activă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1