Nevasta lui Kamara s-a făcut bombă-sexy după scandal. Cum arată acum

kamara_si_sotia.jpg

foto
Kamara și soția sa se află în proces de divorț
Foto:Arhivă personală

Scandalul divorțului și al infidelităților a scos-o din anonimat pe nevasta lui Kamara. Frumoasa Oana a câștigat notorietate, iar acum încearcă să-și mențină imagine de bombă-sexy, așa că a fost la o clinică pentru a-și mări buzele.

Divorțul în cuplul Ghedi-Oana Kamara este doar o chestiune de timp, însă până vor da cu subsemnatul pe certificatul cu pricina, cei doi soți își văd liniștiți de viața lor. Luna trecută, ei și-au pus poalele în cap pe la tv și s-au acuzat reciproc de infidelitate, însă bruneta a luat partea bună a acestei situații, căci aparițiile publice i-au adus un plus de notorietate și a devenit interesantă pentru reprezentanții de sex masculin. Nevasta lui Kamara s-a  transformat într-o adevărată bombă-sexy, după ce a călcat, de curând, pragul unei clinici unde și-a făcut câteva ajustări faciale. În primul rând și-a mărit buzele, după modelul vedetelor de la Hollywood, iar acum seamănă cu Kylie Jenner. Cu această ocazie, frumoasa Oana poate să-l facă invidios pe soțul ei, care s-a refugiat în braţele altei femei.  

29133614_1893445280700163_6573678498588655616_n.jpg

Oana, Kamara, nevasta Kamara, infidelitate, scandal, tunat, si-a marit buzele
Aşa arată acum nevasta lui Kamara
foto: arhivă personală

 

 

Loading...

Citește și

  • Solistul de la Alb Negru, Kamara, este îndrăgostit lulea de noua lui prietenă, Mădălina, pe care a cunoscut-o într-un mall din Braşov, şi pe care deja a scos-o în lume. Cei doi nu consideră că păcătuiesc, întrucât Kamara, deşi nu e divorţat, s-a despărţit de câteva luni de soţie. Noul cuplu a venit zilele trecute, la avanpremiera unui film, unde au făcut risipă de gesturi tandre.

  • kamara

    Supărat că soţia a vorbit despre boala copilului lor la televizor, Kamara a sărit la gâtul Oanei şi a desfiinţat-o. Solistul, care până în urmă cu doar câteva zile era oaia neagră a familiei, a pasat vina în curtea nevestei. Artistul o acuză pe partenera lui că se ascunde în spatele diagnosticului copilului pentru a-şi spăla păcatele şi a "şterge" episodul de infidelitate care le-a stricat mariajul.

  • oana kamara scandal infidelitate

    Mariajul lui Kamara cu Oana este pe butuci, dar nu aceasta este noutatea, ci faptul că soţia artistului şi-a recunoscut partea de vină. Tânăra a intrat în lacrimi în platoul unei emisiuni de la Kanal d şi a povestit că i-a fost infidelă soţului. Ea a mărturisit că a întreţinut relaţii intime cu un alt bărbat înainte ca soţul ei să se afişeze cu vreo femeie.

  • kamara oana

    Dacă până acum Kamara era pus la zid că şi-a abadonat familia şi trăieşte o idilă cu o altă femeie, se pare că nici soţia lui nu ar fi fost uşă de biserică. Artistul a dat cărţile pe faţă. El a povestit că Oana s-a întâlnit cu alţi bărbaţi şi că nu a stat numai în casă având grijă de copilul lor bolnav, ci impotrivă ar fi ieşit mai mult decât el în cluburi. Kamara i-a reproşat nevestei toate pozele provocatoare şi mesajele pe care le publică pe conturile ei de socializare, explicând că nu are un comportament de femeie măritată.