Neti Sandu regretă că nu a făcut copii. De ce a ales vedeta să nu aibă moștenitori

neti_sandu_1.jpg

Neti Sandu, mărturisiri din viața personală
Foto: Arhivă Click

Deși este, cu siguranță, una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micile ecrane, admiratorii lui Neti Sandu nu știu foarte multe despre viața personală a vedetei de la Pro TV, care a fost întotdeauna discretă atunci când a venit vorba de acest subiect.

Într-un interviu ceva mai „sensibil” însă, oferit revistei Unica, Neti Sandu și-a deschis sufeltul și a vorbit despre viața de familie, care, din păcate, acum îi lipsește. Neti nu are copii, însă a mărturisit că acum regretă că nu a luat decizia de a deveni mamă în tinerețe. Motivele? Le explică chiar vedeta!

Motivele pentru care Neti Sandu a ales să nu aibă copii

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut.

Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a declarat Neti, pentru sursa anterior menționată.

Deși nu are copii, Neti este foarte apropiată de sora ei și de fiicele acesteia. Mari, sora lui Neti, are două fiice, care sunt nepoatele de care prezentatoarea horoscopului este foarte atașată, iar una dintre cele două fete are, la rândul său, o fetiță. Astfel, Neti Sandu se poate bucura de o familie numeroasă, având chiar și o strănepoată. Prezentatoarea de la Pro Tv petrece mult timp în compania surorii sale și a fiicelor acesteia, cele două nepoate publicând adesea pe rețelele de socializare poze în care apare îndrăgita astrologistă. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1