Neti Sandu, imaginile verii. Cum arată la plajă, la 62 de ani

neti-sandu-plaja3.jpg

Neti Sandu a mers în vacanţă la Mamaia
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Neti Sandu, vestita astroloagă de la Pro TV, a oferit imaginile verii pe contul ei de Instagram. Mereu grijulie cu imaginea ei, Neti a renunțat de această dată la inhibiții și s-a fotografiat pe plajă, la Mamaia. Instantaneele cu astroloaga de Pro TV au făcut furori în mediul on line!

Prezentatoarea de la Pro TV, Neti Sandu, și-a luat prin surprindere fanii. La 62 de ani, Neti, mereu discretă când vine vorba de imaginea ei, s-a afișat la plajă, în Mamaia. Este pentru prima oară când Neti Sandu publică pe rețelele de socializare poze cu ea în costum de baie.

neti-sandu-plaja2.jpg

Neti, în vacanță alături de nepoata ei, Alice Kapelovies
foto: Instagram

Astroloaga se află în aceste zile în concediu la malul mării, împreună cu nepoata sa, Alice Kapelovies, o jucătoare de volei foarte experimentată. Neti și-a lăsat nepoata să o fotografieze în costum de baie, expunându-și formele la 62 de ani într-un sutien decoltat. Vedeta a avut grijă însă să-și acopere în alte imagini slipul cu un pareo colorat, care e la modă în vara aceasta.

neti-sandu-plaja.jpg

Neti Sandu, pe plaja la Mamaia
foto: Instagram

Astroloaga de la Pro TV are 62 de ani, însă pare neschimbată, de la lansarea ei pe micul ecran. Neti arată la fel ca atunci când a început să prezinte previziunile astrologice la Pro TV. Prezentatoarea și-a păstrat neschimbat și look-ul care a consacrat-o, şi anume tunsoarea bob cu breton.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul