Neti Sandu a găsit secretul tinereții! Cum fentează trecerea timpului la 62 de ani și ce spune despre operațiile estetice

neti_sandu_main1.jpg

neti sandu
Sursă foto: Captură video

Neti Sandu, în vârstă de 62 de ani, pare să fi găsit elixirul tinereții. Prezentatoarea rubricii horoscop de la PRO TV este plină de energie și nici nu se gândește se apeleze la intervențiile estetice pentru a rămâne mereu tânără. Secretul aspectului său demn de invidiat ar fi altul, potrivit propriilor declarații.

Neti Sandu prezintă horoscopul la PRO TV de mai bine de 20 de ani, însă pare neschimbată. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine optimistă, Neti reușește să fenteze trecerea anilor. Secretul este unul cât se poate de simplu, spune ea. Nu este adepta intervențiilor estetice și acceptă că, la un moment dat, ridurile de expresie și semnele îmbătrânirii vor apărea pe chipul ei. Alege să aibă un stil de viață echilibrat și să apeleze la mici proceduri, în confortul propriei case și nu ar trece niciodată pragul medicilor esteticieni. 

neti-sandu.jpg

neti sandu
Neti Sandu are 62 de ani, dar trecerea timpului nu a lăsat amprente pe chipul ei
Sursă foto: Arhivă personală

„În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam. Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal! Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor", a declarat Neti Sandu, într-un interviu acordat Ciao.ro. 

De ce nu participă Neti Sandu la evenimentele mondene

Rareori sunt ocaziile când Neti se numără printre participanții la evenimentele mondene. Motivul pentru care alege să nu petreacă la astfel de evenimente a fost explicat chiar de ea, într-un interviu acordat în toamna anului 2019 publicației Viva! 

neti-sandu2.jpg

neti sandu
Neti Sandu nu participă la evenimentele mondene
Sursă foto: Arhivă personală

„Evenimentele au loc prea târziu. Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură. Culcându-mă devreme, nu am cum să vin la evenimente. În primul rând, nu mai pot. De la șapte seara intru ca într-o stare de vată, nu mai aud, nu mai sunt receptivă. Chiar nu pot să vin la evenimente”, a spus Neti Sandu

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1