Nepotul lui Becali, dator vândut la Adelina Pestriţu, după ce a spus că face sex pe bani

După ce a spus despre Adelina Pestriţu că face amor pe 3.500 de euro, iată că Lucian Becali, nepotul latifundiarului din Pipera trebuie să achite el acum această sumă. Dar nu pentru servicii în natură, ci ca despăgubire pentru jignirile aduse.

Adelina Pestriţu a avut, în toamna anului trecută, o perioadă dificilă după despărţirea de Speak. Bruneta a primit cel mai dur atac din partea lui Lucian, nepotul lui Gigi Becali. 

Recunoscut pentru spiritul său acid, răsfăţatul din Pipera a făcut o postare pe pagina lui de Facebook, în care o făcea prostituată pe vedetă: ”S-o fi săturat săraca femeie, de unde se f***a pe 3-4-5.000 €, să te f**i doar pe frumuseţe şi de plăcere, nu e rentabil”. 

p22-3-bd-2.jpg

Judecătorii au decis că Lucian trebuie să plătească pentru că a jignit-o pe brunetă

Atunci, Pestriţu a tăcut mâlc şi i-a intent proces pentru calomnie, obiectul procesului fiind ”acţiune în răspundere delictuală".  După opt luni, magistraţii de la Judecătoria Buftea au dat sentinţa în acest dosar, iar Lucian este bun de plată. Astfel, instanţa îl obligă să-i achite brunetei daune morale în valoare de 15.000 de lei, plus 2.000 lei cheltuieli de judecată. În total, vreo 3.500 de euro. 

Lucian nu se lasă, ci o să facă apel. Ba mai mult, îşi susţine franc cuvintele pe care I le-a adresat la vremea respectivă. ”Adelina să meargă la muncă, nu să câştige bani din procese, că ştie toată lumea ce a făcut sau face ea. Este prima etapă a părocesului, însă o să fac apel. Procesul nu este pierdut, am două căi de atac”, a declarat în exclusivitate pentru Click!, Lucian Becali.  

Şi afaceristul Marcel Toader şi-a jignit fosta soţie

După divorţul din 2005, Marcel Toader şi Anamaria Ferentz au ţinut-o numai într-un scandal, afaceristul jignind-o grav: ”Femeia asta are 38 de ani şi singura ei relaţie sunt eu. Singura relaţie cunoscută, singurul bărbat care i-a pus cununia pe cap sunt eu. Ea e veşnica amantă. Femeile ca ea sunt numite căpuşe”. 

Solista l-a dat în judecată şi i-a cerut daune morale în valoare de 45.000 de euro. Artista a câştigat procesul pentru defăimare, însă instanţa l-a obligat pe Toader să-i plătească daune morale 5.000 de lei, plus cheltuielile de judecată, în valoare de 2.100 de lei.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1