Nepoţii lui Traian Băsescu au moştenit pasiunea bunicii lor. Ce adorabili sunt la echitaţie!

calaremare787.jpg

Pentru Maria Băsescu este o plăcere să practice echitaţia
Fotografii: Roberto Sălceanu

Nepoţii lui Traian Băsescu sunt adorabili la echitaţie. Sofia Anais şi Traian junior au moştenit pasiunea bunicii lor, Maria Băsescu, şi au ajuns să îndrăgească şi ei căluţii şi să se descurce foarte bine în şa. Mama lor, Elena Băsescu, i-a fotografiat în weekend, la o ieşire în familie.

Nepoţii lui Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, rup inimi oriunde s-ar duce. Sunt atât de simpatici, încât fanii virtuali ai mamei lor, Elena Băsescu, abia aşteaptă fotografii cu cei mici, pe reţelele sociale. În weekend, Elena Băsescu (38 de ani), care trebuie să nască dintr-un moment într-altul, fiind însărcinată cu al treilea copil, a realizat câteva “insta stories” (n.r. conţinut video care dispare în 24 de ore) cu cei Sofia Anais (4 ani şi 8 luni) şi Traian junior (3 ani şi 4 luni).

maria-basescu-nepoti-echitatie.jpg

nepoti Traian Basescu
Maria Băsescu îi ghidează, prin pădure, pe Sofia şi pe Traian junior
foto: Instagram

Cei mici au fost la pădure, la echitaţie, însoţiţi de celebra lor bunică, fosta primă doamnă a României. Sofia a stat în şa pe un ponei negru, iar Traian jr. pe un căluţ alb, frumos-foc. Nu este prima dată când nepoţii lui Traian Băsescu sunt surprinşi făcând această activitate, pe care bunica lor o practică de mulţi ani, la la Hipodromul Eden Ranch din comuna Baloteşti, sub îndrumarea celebrului instructor şi cascador Nelu Szekely.

copii-elena-basescu-echitatie-maria-basescu_2.jpg

nepoti Traian Basescu
Cei mici s-au odihnit după echitaţie
foto: Instagram

 „Doamna Băsescu, o femeie care întotdeauna ne-a respectat, o femeie extraordinară. Nu a ţinut niciodată cont de funcţie, este neschimbată şi o cunosc de peste 20 de ani. Îşi face apariţia cu discreţie, călăreşte foarte bine. Putem spune că este campioană, după ce a ocupat locul IV la un concurs de rezistenţă. Se antrenează în jur de o oră şi niciodată nu a venit însoţită”, ne povestea, în 2015, Nelu Szekely. 

copii-elena-basescu-echitatie-maria-basescu_1.jpg

nepoti Traian Basescu
"Hai să îţi spun un secret!"
foto: Instagram

Până să se construiască hipodromul din Baloteşti, Maria Băsescu se antrena la hipodromul din Băneasa. Acolo, pentru foarte mulţi ani, i-a fost coechipier căluţul Răsfăţ, dăruit de Traian Băsescu. Armăsarul a fost pensionat din cauza vârstei, căci are peste 20 de ani. “Vin de câte ori am ocazia şi mă binedispun la călărie. Îmi cresc nepoţii, dar îmi fac timp să vin şi la hipodrom. Mă bucur de toate lucrurile frumoase din viaţa mea. Faceţi cunoştinţă cu Torent, are 9 ani şi este un cal de sport românesc. Ascultător şi blând, este paşnic şi răbdător. Îmi ascultă comenzile, un prieten loial. Mergem prin pădure, însoţiţi de Nelu Szekely, un foarte bun antrenor”, ne declara, la vremea aceea, şi Maria Băsescu.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • maria basecu

    Pasiunea soţiei fostului preşedinte pentru echitaţie s-a transmis şi nepoţilor, care zilele trecute au făcut un adevărat tur de forţă la clubul din Băneasa unde Maria Băsescu (66 de ani) obişnuieşte să meargă de 15 ani. Sofia a încălecat un ponei, iar micuţul Traian jr. a vrut să fie mai curajos şi a urcat în şaua unui roib, care l-a plimbat la pas. Înainte de a-i scoate din gradjuri, bunica şi nepoţii i-au răsfăţat pe căluţi cu morcovi şi cuburi de zahăr.

  • Elena Basescu gravida

    Elena Băsescu a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina așa că, dintr-un moment într-altul, își poate strânge la piept fetița. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe mezina fostului președinte în compania mamei ei și, trebuie să recunoaștem, cea de-a treia sarcină i-a priit de minune. Elena Băsescu arată foarte bine gravidă în luna a noua.