Nelu Stoian va fi înmormântat lângă Fănica, prima soție a lui Florin Salam

frate-florin-salam-1-crop-1601060078.jpg

foto: arhivă personală

Fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a încetat din viață vineri seară, 25 septembrie, după ce a fost infectat cu coronavirus. De câteva luni, bărbatul se lupta cu boala la Institutul „Matei Balș” din Captitală. Potrivit apropiaților, acesta va fi înmormântat chiar lângă mormântul Fănicăi, prima soție a cântărețului.

Potrivit Cancan, Florin Salam ar dori să își înmormânteze fratele alături de Fănica, fosta lui soție, care în urmă cu 11 ani a murit tot din cauza unei boli necruțătoare. Conform sursei anterior menționate, familia acordeonistului i-a organizat acestuia priveghiul, iar fiica acestuia, Bianca Stoian, este extrem de afectată de moartea părintelui ei, așa cum era de așteptat, neputând să se dezlipească de siciriul lui.

Fratele lui Florin Salam a murit după ce a fost bolnav de COVID-19 mai multe luni

Fratele lui Florin Salam era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Bals” din Capitală, după ce în urmă cu două luni s-a infectat cu COVID-19.

Recent, familia acestuia era îngrijorată de starea de sănătate a bărbatului, explicând că medicii nu îi țin la curent pe apropiați cu vești legate de modul în care decurge boala.

Surse medicale au confirmat însă pentru Gândul că Nelu Stoian a pierdut lupta cu virusul în noaptea de vineri, 25 septembrie.

„Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, declarau surse medicale recent.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1