Nea Marin a dat țeapă unui patron de pensiune din Vamă? Scandal la emisiunea de la Antena 1

pensiune.jpg

pensiune
O cameră costă 145 de lei pe noapte, așadar patronul pensiunii „Hostel Pura Vida” ar fi fost țepuit cu 10.150 de lei
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

Mare scandal în jurul emisiunii „Poftiţi pe la noi!”. Proprietarul unei pensiuni din Vama Veche vrea să dea în judecată echipa emisiunii de la Antena 1, motivând că i-au fost aduse prejudicii financiare.

Proprietarul pensiunii „Hostel Pura Vida” din Vama Veche, Tudor Maxim, a fost contactat luna aceasta prin telefon de producătorii emisiunii „Poftiţi pe la noi!” de la Antena 1. După ce i s-a cerut să rezerve cinci camere pentru două săptămâni, patru pentru vedete şi încă una pentru Nea Marin - prezentatorul, echipa emisiunii nu şi-a mai făcut apariţia. „Nu am fost anunţat ca nu vor mai veni şi nici nu mi s-a spus, în discuţiile preliminare, că există riscul să nu fiu eu cel ales. Am aflat abia după ce le-am spus că voi încerca să-mi recuperez prejudiciul în instanţă”, a declarat Tudor Maxim, pentru paginademedia.ro.
„O echipă de filmare a fost prezentă pentru câteva ore acolo, însă, din diverse motive, nu a îndeplinit criteriile de selecţie, drept urmare nu a existat nici un angajament”, au explicat oficialii din Antena 1. Aceştia au mai adăugat şi că nu îl vor despăgubi financiar pe patronul care i-a acuzat.

nea-marin.jpg

nea-marin
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

camera-pensiune.jpg

camera-pensiune
O cameră costă 145 de lei pe noapte, așadar patronul pensiunii „Hostel Pura Vida” ar fi fost țepuit cu 10.150 de lei
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1