Ne cântă de drag şi dor, da’-s bune de Miss Folclor! Cele mai frumoase soliste de muzică populară

6-7-vedete-9.jpg

Lavinia Furtună (31 de ani) are dimensiuni de manechin, 1,76 înălţime, 53 kg şi este originară din Balş

Cântă cu patimă în ie şi în fotă şi sunt frumoase de pică! Solistele de muzică populară din generaţia nouă nu au doar talent vocal cu carul, ci şi o frumuseţe răpitoare care le-ar putea trimite direct la concursurile de miss. Lavinia Furtună, Olguţa Berbec şi Claudia Ghiţulescu sunt câteva dintre ele.

Valul tânăr vine tare din urmă! Sofia Vicoveanca sau Irina Loghin se pot pensiona liniştite şi fără teamă, căci au urmaşe de soi. O generaţie de fete care nu sunt înzestrate doar cu talent vocal, ci şi cu trăsături fizice atât de armonioase, încât ar putea câştiga dacă s-ar organiza un concurs Miss Folclor. Prima care frapează la capitolul frumuseţe se numeşte Lavinia Furtună. Bruneta are 31 de ani, dimensiuni de manechin, 1,76 înălţime, 53 de kilograme şi este originară din Balş, oraşul de pe malurile Olteţului. Bruneta a urmat Şcoala Populară de Arte din Slatina, concomitent cu Liceul Teoretic Petre Pandrea, din Balş, şi este absolventă a Facultăţii de Management şi Marketing în Afaceri Economice din Piteşti. S-a remarcat într-unul dintre spectacolele „Pomul Vieţii” din Balş, apoi a continuat să cânte pe scene importante. Piese precum ”Doamne, ştii că am păcate” sau ”Naşul” sunt cântate pe la nunţi, botezuri sau cumetrii, iar spectatorii rămân ”paralizaţi” când o văd în costum naţional şi cu floare de crin în păr. Pe sub ie însă, Lavinia ascunde un mic tatuaj în zona spatelui, dar acesta rămâne secretul ei.

6-7-vedete-1-olguta-berbec-2.jpg

Olguţa Berbec (32 de ani) este originară din Mehedinţi şi este căsătorită cu saxofonistul Remus Novac

Sunt şi frumoase, au şi facultate

O altă interpretă de o frumuseţe răpitoare este Olguţa Berbec. Are 32 de ani, este originară din Mehedinţi şi a făcut primii paşi în muzica populară în anul 2000, în cadrul grupului folcloric “Liliacul”, din Baia de Aramă. Este mămica unei fetiţe, iar în toamna acestui an, bruneta s-a căsătorit cu saxofonistul Remus Novac, iar Mihai Morar le-a fost naş.

6-7-vedete-2-diana-carlig-1.jpg

Diana Cârlig este originară din Baia Mare şi cântă împreună cu soţul ei, Ionuţ Beldea

O altă frumuseţe este Diana Cârlig. Originară din Baia Mare, ea a studiat Academia de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj şi cântă alături de soţul ei, Ionuţ Beldea. Topul Miss Folclor este completat de Simona Costin, o blondină cu gropiţe care are 31 de ani şi care a studiat Pedagogie Muzicală la Facultatea de Muzică din Oradea.

6-7-vedete-3-doriana-talpes-1.jpg

Doriana Talpeş are 28 de ani, un zâmbet de reclamă şi cântă în Ansamblul Timişul

Doriana Talpeş are 28 de ani, un zâmbet de reclamă, a studiat Administrarea Afacerilor şi cântă în Ansamblul Timişul. Originară din Târgu Mureş, Oana Tomoioagă a terminat Universitatea de Muzică Gheorghe Dima, din Cluj şi, la 32 de ani, este una dintre interpretele de seamă din zona sa folclorică.

6-7-vedete-4-claudia-ghitulescu.jpg

Claudia Ghiţulescu (35 de ani) este o olteancă de soi, verişoară cu celebra solistă Mariana Ionescu Căpitănescu

Ultima, dar nu cea din urmă, este Claudia Ghiţulescu, ea fiind şi cea mai cunoscută dintre toate populăresele tinere. Verişoară cu Mariana Ionescu Căpitănescu, Claudia este o olteancă de soi. Are 35 de ani şi este foarte solicitată la evenimente private, unde câştigă bani frumoşi.

6-7-vedete-5-oana-tomoioaga.jpg

Oana Tomoioagă (32 de ani) vine din Târgu Mureş şi a terminat Universitatea de Muzică Gheorghe Dima, din Cluj

6-7-vedete-6-simona-costin.jpg

Simona Costin (31 de ani) a studiat Pedagogie Muzicală la Facultatea de Muzică din Oradea

 

Ele au fost reginele frumuseţii în Epoca de Aur!

Muzica populară românească a avut mereu soliste de soi, iar două dintre cele mai frumoase reprezentante sunt şi au fost Maria Ciobanu (79 de ani) şi Irina Loghin (77 de ani). Chipul demn de filme de epocă, privirea pătrunzătoare, zâmbetul superb şi părul lung şi des erau atuurile celor două doamne în tinereţe. Peste ani, Maria Ciobanu şi Irina Loghin şi-au păstrat eleganţa, fiind acum un etalon pentru multe artiste din noua generaţie.

Maria Ciobanu este originară din Roşiile, Vâlcea, şi a debutat în 1961, iar Irina Loghin s-a născut în comuna Gura Vitioarei, din judeţul Prahova. A debutat în 1962.

 

 

Loading...

Citește și

  • Aurelian Preda a murit. Lumea artistică din România a fost zguduită, marţi seară, de încă o veste tragică. Cântăreţul de muzică populară şi prezentator de emisiuni de specialitate, Aurelian Preda, a pierdut lupta cu cancerul.

  • valentina ionescu divort scandal fost sot

    O poveste de dragoste de 17 ani s-a terminat urât pentru o cântăreaţă de muzică populară. Artista, care deşi a divorţat după un lung proces, trăieşte în continuare cu spaima că fostul soţ ar putea oricând să o facă de râs. El a ameninţat-o că va face publice mai multe fotografii incendiare cu solista în ipostaze intime. Supărat că femeia a povestit totul la tv, fostul partener al cântăreţei e hotărât să o facă să plătească în cel mai parşiv mod.

  • Nicoleta Voica a călcat pe urmele lui Teo Trandafir. În martie, interpreta de muzică populară şi-a micşorat stomacul la acelaşi medic care a operat-o şi pe vedeta de la Kanal D. Acum, artista poartă haine cu patru numere mai mici, a scăzut un număr la picior, are poftă de viaţă şi nu mai umblă cu pastile de tensiune după ea.

  • adrian enache viorica macovei

    O întâlnire muzicală între Paula Seling și Ovi, arbitrată de Adrian Enache s-a transformat, la prima ediție a emisiunii ”Duelul pianelor”, într-un duel între Ovi și Adrian, pe frumusețea Vioricăi Macovei. Aceasta, la poate provocările celor doi, neputând răspunde decât: ”sunt proaspăt căsătorită” sau ”vă invit pe amândoi la botez”. Tot în această ediție apare și Flavius Teodosiu, care a venit special pentru filmare din Germania.