Nasty, acuzat de actuala soţie, apărat de fosta

n15-actu-1.jpg

Ilie Năstase are 72 de ani

S-a ales cu două dosare penale într-o singură zi, o amendă de 2.300 de lei şi imaginea şifonată, însă Ilie Năstase nu a găsit sprijin la soţie. Brigitte a sărit ca arsă şi s-a dezis de el când a auzit că o înşeală. Singura care i-a ţinut isonul în această situaţie a fost fosta nevastă, Amalia.

Au trecut aproape patru zile de la incidentul ruşinos pe care Ilie Năstase l-a avut cu poliţiştii de la Rutieră, când celebrul tenisman s-a ales cu două dosare penale. Unul pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuz de recoltare de mostre biologice, altul pentru nerespectarea regulilor de circulaţie şi conducere fără permis.

n25-actu-2.jpg

Brigitte Năstase

 

Acest subiect a împărţit ţara în două, căci unii l-au susţinut pe Ilie după ce l-au văzut trântit pe asfalt şi l-au încătuşat ca pe cel mai mare infractor, iar alţii l-au blamat şi au considerat că a avut un comportament nedemn de un zeu al sportului alb. Iată că şi femeile din viaţa lui s-au comportat asemenea, căci actuala nevastă l-a pus la zid, iar fosta i-a ţinut partea. Mai precis, Brigitte s-a înfuriat la maximum după ce a aflat că Nasty s-a distrat la club cu o puştoaică pe nume Săftoiu Alina şi cu care se şi afla în maşină atunci când a fost tras pe dreapta de echipajul de poliţie.

Mai mult, Brigitte a pus poze cu tânăra brunetă pe Facebook-ul ei alături de mesajul: ”Vă rog să o sunaţi de astăzi înainte pe numita Săftoiu Alina pentru mai multe informaţii din dimineaţa cu pricina”.

n35-actu-3.jpg

Amalia Năstase

 

După cum se ştie, Brigitte şi Ilie se află în plin proces de divorţ şi toţi sperau ca cei doi să se împace, însă după acest episod, e clar că nu vom mai asista la un happy-end. Singura persoană care i-a luat apărarea a fost chiar fosta sa nevastă cu care are două fetiţe, şi anume Amalia Năstase.

”Doamne, câţi oameni care ştiu absolut totul despre Ilie, deşi nu l-au întâlnit niciodată! Vreau să vă liniştesc pe toţi: Ilie intră pe Fb cam niciodată. Aţi vomitat degeaba atât venin. Omul nu îl va citi niciodată”, a răspuns fosta doamnă Năstase la un comentariu răutăcios care-l viza pe tatăl fetiţelor ei.

Filmul evenimentelor

Vineri, 25 mai, la ora 4.45, Năstase a fost prins pe Şoseaua Nordului, în timp ce conducea un BMW X 5 sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii de la Rutieră i-au cerut să se legitimeze şi să sufle în etilotest, dar s-au lovit de refuzul lui.
L-au încătuşat şi i-au întocmit dosar penal, i s-a suspendat permisul şi a primit o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.
Şase ore mai târziu, Nasty se îndrepta pe scuter spre Spitalul Floreasca, însă a fost oprit din nou de poliţişti pentru că a trecut pe culoarea roşie şi pentru că a tăiat linia dublă continuă. Din nou dosar penal, dar şi amendă de 1.300 de  lei.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1