Ilie Năstase îşi vinde apartamentul de lux din Mamaia. Cât costă şi ce facilităţi include

1-3col-nastasdde_copy.jpg

Fostul tenisman şi soţia lui, Ioana, deţin mai multe proprietăţi la malul mării

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

A fost proprietar aproape zece ani, acum însă Ilie Năstase vinde apartamentul de pe malul mării din Complexul de lux Caelia Mamaia Residence. Imobilul cu două camere, cu suprafaţă de 73 mp, mobilat de lux, valorează aproape 350.000 de euro, şi este scos la vânzare de agenţiile imobiliare.

Ilie Năstase face slalom între Bucureşti şi Constanţa. În Capitală are un apartament de lux în Complexul Stejarii, deţinut de Ion Ţiriac, iar la mare, un imobil în Complexul Caelia Residence, dar şi altele, cumpărate pe numele fiicelor sale şi al unui nepot, în Lotus Residence, deţinut de Simona Halep. 

2-nasti_ffcopy.jpg

Astă-vară, Ilie Năstase se plimba cu bicicleta pe faleza din faţa complexului

Marele tenisman a decis să mai vândă din proprietăţi, aşa că renunţă la apartamentul aflat la Caelia, în Mamaia, chiar pe plajă. Locuinţa a fost cumpărată în anul 2011, şi este una de lux, în plus beneficiază în complexul rezidenţial de centru SPA, piscină, saună uscată şi umedă.

3-nasti_ddcopy.jpg

Astă-vară, Ilie Năstase se plimba cu bicicleta pe faleza din faţa complexului

„Locuinţa pe care v-o propunem are 73 mp, este amplasată la parterul clădirii şi are acces direct privat către terasa proprie de aproximativ 80 mp şi către plajă. Compartimentarea este una generoasă, apartamentul fiind compus dintr-un living de peste 28 mp şi un dormitor de peste 23 mp, ambele cu ieşire pe plajă, o baie principală de 8 mp, o toaletă, bucătărie, hol şi un spaţiu tehnic. Apartamentul este luminos, vesel şi plin de energie şi se vinde mobilat şi utilat. Beneficiază şi de un loc de parcare propriu în clădirea adiacentă, în parcarea de 11 etaje din proximitatea complexului”, se arată pe site-ul imobiliare.ro. Nu este specificat preţul de vânzare, însă valoarea unui astfel de imobil este de 350.000 de euro. 

4-bloddc_copy.jpg

Aici deţine fostul tenisman un apartament


Finul Ciprian Marica administrează din 2014 plaja Caelia, cu o suprafaţă de peste 10.000 de metri, aşa că noul proprietar se poate bucura şi de accesul pe plajă. 

5-_apratmanefft_la_parter_copy.jpg

Apartamentul de două camere este situat la parter, cu acces la plajă

Locuitorii acestui complex, în care Viorel Păunescu ar fi investit peste 20 de milioane de euro, sunt marea majoritate politicieni şi afacerişti, în speţă milionari, astfel că va avea parte de vecini „de clasă”. 

6-cu_marikkca_copy.jpg

Finul Ciprian Marica administrează plaja de la Caelia

Celebrul mare sportiv are unde sta, mai ales că soţia sa deţine şi ea un apartament în aceeaşi zonă, dar şi alte proprietăţi, aşa că ar scăpa de o grijă. 

7-anunt_hhcopy.jpg

Un astfel de apartament se vinde cu 350.000 de euro

Taxele, impozitele, întreţinerea, curentul, dar şi alte reparaţii pe care trebuia să le asigure în mod constant erau o bătaie prea mare de cap pentru Nasty.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5