A născut Raluca, fiica lui Stelian Ogică. E căsătorită cu fotbalistul Adrian Ropotan

raluca_ogica.jpg

raluca ogica adrian ropotan
Raluca Ogică și Adrian Ropotan s-au logodit în 2016
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Raluca (27 de ani), fiica lui Stelian Ogică, a născut primul său copil, un băiețel. Aceasta este căsătorită cu fotbalisul Adrian Ropotan .

De când a renunțat la postul de asistentă tv la "Acces Direct", Raluca Ogică s-a concentrat pe viața de familie. Șatena și-a găsit liniștea în brațele fostului dinamovist Adrian Ropotan, cu care s-a căsătorit în iunie 2017, iar acum, cei doi au devenit părinți pentru prima dată.

Cel care a dat fericita veste este bunicul Stelian Ogică. "Oficial sunt bunic! Tataie. În timp ce Adrian Ropotan înscria un gol superb Universității Craiova, se năștea Ropotan Ivan (Nicolai). Un semn că va fi un mare fotbalist", a scris Ogică pe rețelele sociale, acolo unde a și publicat o poză alături de ginerele și de nepotul său. 

stelian_ogica_adrian_ropotan.jpg

stelian ogica adrian ropotan copil
Stelian Ogică s-a pozat cu ginerele și cu nepoțelul său
Foto: arhivă personală

 

Adrian Ropotan a aşteptat cu nerăbdare să se fluiere finalul partidei Concordia Chiajna - Universitata Craiova 1-3. Mijlocaşul s-a îmbrăcat în fugă şi a plecat în grabă la spital, deoarece a devenit tată. Colegul său, Gabi Matei, l-a informat la pauza meciului pe mijlocaş că soţia sa a născut. 

Raluca și Adrian Ropotan, nășiți de Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

raluca_ogica_adrian_ropotan.jpg

raluca ogica adrian ropotan nunta iunie 2017
Raluca și Adrian Ropotan s-au căsătorit în iunie 2017
Foto: arhivă personală

 

Raluca și Adrian sunt de ani buni împreună, chiar dacă nu au fost foarte publici cu relația lor. Cererea în căsătorie a venit în 2016, în timpul unei vacanțe în Santorini, iar nunta a avut loc în iunie 2017, într-un loc feeric din București. Nași le-au fost Claudia Pătrășcanu și soțul ei, Gabi Bădălău.

claudia_patrascanu_nasa.jpg

claudia patrascanu nasa
Claudia Pătrășcanu a impresionat cu ținuta de nașă
Foto: arhivă personală

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • La 22 de ani, fiica lui Ogică crede că și-a găsit sufletul pereche. Raluca a renunțat la o carieră în televiziune pentru fotbalistul Adrian Ropotan. Astăzi, cei doi sunt de nedespărțit, dar nu-și fac planuri de căsătorie.

  • raluca ogica adrian ropotan

    Raluca (25 de ani), fiica lui Stelian Ogică, se iubește de șase ani cu fotbalistul Adrian Ropotan (30 de ani). După atâta timp, presați de cei din jur, dar și pentru că au simțit că așa ar trebui să meargă cursul firesc al lucrurilor, tinerii au început să se gândească la detaliile pentru marele eveniment din viața lor.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5