Nadine: "De doi ani m-am lăsat de băut şi de fumat!". Trucul care a ajutat-o să scape de vicii

nadine_1.jpg

nadine
Nadine a fost una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz
Citeste tot despre: 

A debutat în showbiz în 1995, cu Şcoala Vedetelor, a prezentat “Banc Show” la Prima TV, alături de Cabral, a lucrat ani buni în America, iar la întoarcerea în ţară a decis să se aşeze la casa ei. Celebra Nadine Voindrouh are în prezent familia pe care şi-a dorit-o: un soţ şi un băiat pe care-i adoră! Pentru ea, pentru ei, a reușit să facă schimbări mari în viața ei.

Ani de zile, Nadine s-a luptat cu viciile. A reuşit să renunţe definitv la fumat şi la alcool, în urmă cu doi ani. Acum este un alt om și ne-a spus cum a reușit. "De doi ani m-am lăsat de fumat şi de băut. M-am rugat la Dumnezeu. Eram ca orice alt fumător, un pachet pe zi. Alcoolul şi fumatul sunt nişte virusuri de care am vrut să scap şi nu a fost uşor. Am schimbat mobila în casă şi, astfel, tot comportamentul meu care era legat de fumat. Adică mă retrăgeam ba la geam, la masa mea, era un set de rituluri care aveau legătură cu fumatul. Am redirecţionat creierul pe alte cărări", a mărturisit Nadine pentru click.ro.

Nadine are un băiat de 8 anișori și nu își mai dorește copii

Nadine este căsătorită din 2011 cu avocatul Dragoş Apostolescu. Băieţelul lor, Noah, în vîrstă de opt ani, a terminat clasa a doua şi este nedezlipit de jocurile pe calculator. Nadine este o mămică foarte preocupată de educaţia băiatului ei. Se joacă împreună cu Noah şi îl încurajează de pe acum să fie independent.

nadine.jpg

nadine
Nadine are un fiu superb (Noah, 8 ani)
foto: Click!

"Când eram însărcinată am zis că voi fi una dintre acele mame care nu voi lăsa copilul la tv sau să se joace pe tabletă. Credeam că va asta cu Einstein în braţe. Uite că nu a fost aşa. Acum ne batem pe telecomandă care să se joace. Deşi am unul singur, mă plâng mai rău ca unele care au trei. Sunt foarte recunoscătoare că mă ajută soacră-mea şi am avut o bonă internă. Fără ea nu aş fi reuşit. Am renunţat însă la bonă cînd el a împlinit 5 ani", a mai spus Nadine. Ajunsă la 42 de ani, mulatra nu-şi mai doreşte însă să devină din nou mamă. "Mi-am dorit trei copii, de aceea am şi făcut o casă mare. Dar nu, e dificil. Am patru mâţe, un căţel, un copil. Îmi ajunge. Aş fi vrut mai mulţi, dar nu mă înham", ne-a declarant vedeta, pe care am întâlnit-o la o petrecere mondenă.

Citește și:

Nadine are o poveste de viaţă cutremurătoare: "Oamenii ziceau că ciorile nu ajung la televizor"

Cum s-a vindecat Nadine după bătăile și umilințele de la orfelinat

 

Loading...

Citește și