«N-o primesc pe Mariana în casă, vreți să mă vedeți la pușcărie?»

m114-5.jpg

Horia Moculescu nu mai vrea să aibă de-a face cu fosta soție

Mariana Moculescu (50 de ani), fosta soție a lui Horia Moculescu (81 de ani), a fugit în urmă cu trei ani de certurile din țară, dar a dat peste altele, în Italia.

După un scandal de pomină cu iubitul italian, pe care îl acuză că a bătut-o, ea a revenit la București. A căutat să se cazeze undeva, însă doar  Cristi Marin,  cu care s-a bălăcărit ani la rând, la tv, i-a oferit o cameră, în apartamentul lui. Contactat de Click!, Horia Moculescu a luat foc.

m214-6.jpg

Mariana locuiește acum în casa fostului iubit, Cristi Marin

“Ne-am separat de nouăsprezece ani. Lumea mă întreabă pe stradă de ce nu o omor, ce vreți să mă vedeți în pușcărie? Nu mă interesează nici unde stă acum, este fix problema ei, la mine nu o iau”.

În schimb, Cristi Marin a fost încântat de chiriașa lui:“I-am zis Marianei să stea cât vrea, nu doar o lună, până își rezolvă problemele cu actele pentru că ea nu are nici buletin, nici certificat de naștere. Nu se pune în discuție să reluăm idila noastră amoroasă, rămânem prieteni și atât. M-am gândit și i-am propus o căsătorie fictivă pentru că eu plec în America acuși și vreau să o iau și pe ea. Nu mi-a dat un răspuns, ”, ne-a spus acesta.

loading...
Loading...