N-ai să crezi ce pasiune secretă are fiul lui Cove

cove_ma_insoara_mama.jpg

gabriel covesteanu
Cove este gazda show-ului ”Mă însoară mama”
foto: Pro TV

Prezentatorul emisiunilor „Mă însoară mama” şi „Vorbeşte lumea”, de la PRO TV, este un tătic fericit, căci are doi băieţi minunaţi care-i duc numele mai departe. Gabriel Coveşanu a făcut pentru Click! o mărturisire în exclusivitate, despre fiul său cel mare, care şi-a dezvoltat o pasiune deosebită: baletul.

Atunci când se retrage din faţa camerelor de luat vederi, actorul Gabriel Coveşeanu (43 de ani) revine la rolul care îi place cel mai mult: cel de tătic. El are doi băieţi, pe mezinul Mihai Răzvan (în august împlineşte 3 ani), cu actuala soţie, Florentina, şi pe Bogdan Matei (9 ani), din mariajul cu Maria Movileanu. Acesta din urmă are o pasiune nobilă: dansul.

screenshot_2018-03-14-11-53-51-1.png

Gabriel Coveşeanu, PRO TV, fiu Cove, balet, coregrafie, talent, Vorbeste lumea
Bogdan Matei, fiul cel mare al lui Cove, este un dansator talentat
foto: arhivă personală

”A fost foarte simplu, el a vrut să meargă la balet. Se uita, ca orice copil, pe YouTube, la toate videoclipurile muzicale și dansa, încerca să imite dansatorii. Făcând asta frecvent, la un moment dat ne-a zis că și-ar dori să meargă la cursuri de balet, să încerce să facă asta. După primele lecții, am constatat că dintre toate activitățile la care l-am dus (pian, chitară, tenis, etc.), pe aceasta o făcea cu cea mai mare plăcere și după ore repeta acasă, fără să-i spună nimeni. Cred că asta e forma lui de exprimare artistică. E un băiat cuminte, introvertit și așa se exprimă cel mai bine, se simte liber prin dans. Face și balet, dar și dans contemportan. Cred că e important să faci ceea ce simți și să nu te lași influențat de ce spune lumea. Dacă vrei să faci un lucru, fă-l până la capăt, dar asumăți-l”, ne-a povestit Gabriel Coveşeanu, mândru de fiul său.  

loading...
Loading...

Citește și

  • Colegul Adelei Popescu de la „Vorbeşte lumea” (Pro TV), Gabriel Coveşanu (43 de ani), va prezenta, în curând, emisiunea de tip reality-show, „Mă însoară mama”.

  • cove gabriel covesanu vorbeste lumea

    Nu are prea mult timp pentru familie, dar în weekend profită din plin de clipele petrecute cu soția și cei doi băieți ai săi. Gabriel Coveşanu a imortalizat într-un "selfie" toată fericirea pe care i-o aduc cei dragi atunci când sunt toți împreună. Prezentatorul emisiunii "Vorbește lumea" este căsătorit cu Florentina de patru ani, iar în urmă cu doi ani soția i-a dăruit o minune de băiețel. Vedeta tv mai are un copil dintr-o relație anterioară.