Ce meserie a avut Celentano înainte de a juca în “Las Fierbinţi”

Actorul şi scenaristul Adrian Văncică, celebru în special pentru rolul beţivului Celentano, din “Las Fierbinţi” (Pro TV), a avut un trecut încercat. Pentru că înainte să devină vedeta de azi, actorul a pornit de jos, şi a muncit pe brânci în Coreea de Sud. Avea 25 de ani pe atunci.

De 12 sezoane, Adrian Văncică (40 de ani) joacă în “Las Fierbinţi”, la Pro TV, în rolul lui Celentano, beţivul satului, partitură cu care şi-a câştigat celebritatea. Însă puţini ştiu că, înainte de a fi cunoscut, Văncică şi-a câştigat existenţa pe meleaguri străine, făcând pe clovnul.

celentano.jpg

Adrian Vancica, Celentano, betivul satului, Las Fierbinti, PRO TV, dezvaluiri, meserie, clovn in Coreea de Sud
Adrian Văncică îl interpretează senzaţional pe Celentano, beţivul satului

“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică  emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a povestit Adrian Văncică pentru Rock Fm, la emisiunea “Morning Glory”.

celentano.jpg

in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti
Celentano este unul dintre cele mai iubite personaje din ”Las Fierbinți”
foto: PRO Tv

Întrebat cum e să interpreteze rolul lui Celentano şi de unde s-a inspirat, Văncică a explicatm, umor: “După două zile de filmare mă dor ochii. Pentru că eu niciodată nu-mi văd partenerii cu care joc, mă văd pe mine. Zici ca-s Al Pacino în <Parfum de femeie>, nu văd nimic în jur. Pe beţivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la număr, iar nici unul, niciodată, nu îl recunoaşte pe celălalt”, a mai povestit Adrian Văncică. Actorul a debutat în serialul “Vertiges”, în 2001, iar apoi a plecat din ţară. În 2004 a jucat în scurtmetrajul “Visul lui Liviu”, iar în 2006, în pelicula “Hârtia va fi albastră”.

Loading...
 
 

Citește și

  • Forfotă mare la barul lui Bobiţă, din localitatea ialomiţeană Fierbinţi Târg. Zilele acestea se filmează episodul special de Crăciun al celui mai urmărit serial românesc, iar la muncă s-a reunit toată distribuţia din “Las Fierbinţi”. Surpriză, însă! La serviciu se află şi Mirela Oprişor, alias Aspirina, care se pare că n-a rezistat prea mult departe de proiectul care i-a dublat popularitatea.

  • bobonete, vancica

    De când s-a lansat pe micile ecrane, serialul „Las Fierbinţi” a avut un succes nesperat, iar actorii din rolurile principale au devenit vedete. Acum, Mihai Bobonete și colegii lui vor avea spectacole și în străinătate!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1