A murit Emma Neagu, de la "Românii au talent". Gimnasta fără un picior avea doar 15 ani și cancer osos

emma-neagu-romanii-au-talent.jpg

emma neagu gimnasta romanii au talent
Emma Neagu, gimnasta de la "Românii au talent", a murit azi, 12 aprilie
foto: PRO TV

Veste cumplită. Micuța gimnastă Emma Neagu, care ne-a impresionat cu puterea și cu povestea ei, în prima ediție din noul sezon "Românii au talent", a murit la doar 15 ani. Fetița a trecut în neființă pe 7 aprilie, însă știrea s-a răspândit azi, după ce mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada au răspândit informația.

A murit Emma Neagu, gimnasta care ne-a dat o lecție de viață la emisiunea "Românii au talent". Fetița, care locuia în Canada, suferea de cancer osos de mai bine de doi ani, însă nu a vrut o clipă să renunțe la marea ei pasiune, gimnastica. Chiar și cu un picior amputat, Emma a făcut tot posibilul să-și ducă visul mai departe. Din păcate, drumul ei s-a oprit brusc, pe 7 aprilie.

A murit Emma Neagu, de la "Românii au talent". Povestea ei i-a făcut să plângă pe Smiley și pe Bartoș

Unul dintre cele mai emoționante momente din ediția întâi a sezonului #9suprem ”Românii au talent” a fost cel al Emmei Neagu, gimnasta de 15 ani care a dansat senzațional, în ciuda faptului că avea un picior amputat. La 15 ani, Emma Neagru, originară din Toronto, Canada, are o poveste de viață impresionantă. Dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate, aceasta a reușit să facă performanță în acest domeniu, în ciuda piciorului amputat. Mama ei a povestit, la PRO TV, tot chinul prin care a trecut copila. ”Când a fost diagnostică, noi credeam că are un hematom. Pe loc l-au scos, după ce a făcut radiografie. «Îmi pare rău să-ți spun, nu este un hematom, este o tumoare», mi s-a spus. Nici în acea clipă nu m-am gândit că ei se gândesc la cancer”. 

Deși avea posibilitatea de a-și salva piciorul, Emma a preferat să-i lase pe medici să i-l amputeze, pentru a se dedica în continuare pasiunii sale. ”Eu cred că am făcut alegerea bună, eu voiam să fac în continuare gimnastică și dans. Mult timp m-am întrebat de ce eu, de ce eu, dar nu ajută să întrebi așa ceva și lupți în continuare, că nu ai ce să faci. Eu zic că gimnastica mi-a dat puterea, nu știu dacă neapărat mi-a salvat viața, dar mi-a dat puterea să trec peste chestia asta”, povestea copila.

emma-neagu.jpg

emma neagu
Emma Neagu a impresionat cu un număr de gimnastică în prima ediție a noului sezon "Românii au talent"
foto: PRO TV

Emma Neagu i-a impresionat pe toți până la lacrimi când a mărturisit că problemele sale nu s-au terminat. ”Treaba e că eu mă simt bine, dar rezultatele arată altceva”. Cei patru jurați au fost extrem de afectați de povestea ei. ”Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, a spus Florin Călinescu. ”Este admirabil mesajul pe care îl transmiți. Te admir și te iubesc”, a adăugat Andra.

Loading...
 
 

Citește și