A murit actorul Damian Crâșmaru, soțul regretatei Carmen Stănescu. Nu a putut trece peste pierderea soției

carmen_stanescu_damian_crasmaru_radu_varia_am_0001.jpg

În 2007, tot împreună, la decernarea unor premii
foto: Adevarul

Actorul Damian Crâșmaru a murit, astăzi (11 iulie), la vârsta de 88 de ani, la un an și trei luni de la moartea soției lui, actrița Carmen Stănescu. Anunțul morții lui Damian Crâșmaru a fost făcut de colegii lui de la Teatrul Național din București.

Damian Crâșmaru a decedat joi la 88 de ani. Inima lui Damian Crâșmaru s-a oprit la un an și trei luni de la moartea soției lui, actrița Carmen Stănescu. Damian și Carmen au fost un cuplu sudat, iar actorul nu a putut trece peste pierderea soției.

6-7-vedete-damian-crasmaru.jpg

Damian Crâşmaru, magnific în piesa “Quartet”

Moartea lui Damian Crâșmaru a fost anunțată de TNB

„Cu adâncă durere, colegii din Teatrul Național din București se despart astăzi de marele actor și om de teatru Damian Crâșmaru (1931 - 2019). Un actor cu o forță deosebită, cu o prezență impunătoare și cu un talent șlefuit de mari nume ale scenei, precum George Timică și Ion Finteșteanu, Damian Crâșmaru a debutat pe prima scenă a țării în 1953 și de atunci a rămas profund legat de ea. Alături de Doamna sa, marea actriță Carmen Stănescu, de care din păcate ne-am despărțit de curând, ne-a încântat serile pe scena TNB în spectacole memorabile. Va rămâne în sufletele și inimile noastre cu numeroase roluri remarcabile, cu vocea sa inconfundabilă și cu noblețea și discreția sa. Dumnezeu să îl aibă în pază!”, au scris colegii de la Teatrul Național din București, pe pagina de Facebook a instituției.

Soția lui Damian Crâșmaru, Carmen Stănescu, a murit la vârsta de 92 de ani, pe 11 aprilie 2018 și a fost înmormântată la Cimitirul Reînvierea din Capitală.

Citește și

Carmen Stănescu, înmormântată cu onoruri militare

Exclusiv! Drama actriței Carmen Stănescu, la 92 de ani. Nu se mai poate da jos din pat

Loading...

Citește și

  • Damian Crasmaru, Carmen Stanescu, drama actrite Epoca de Aur, gonartroza, nunta de aur, teatru, TNB, cupluri actori, Quartet, Teatrelli

    Fermecătoarea actriță Carmen Stănescu a murit astăzi, la vârsta de 92 de ani. A avut o carieră de excepție și a bucurat generaţii întregi cu apariţiile ei în filme şi piese de teatru, dar mai ales în emisiunile de varietăţi.

  • De actorie nu te laşi odată cu vârsta de pensionare, mulţi dintre artişti continuând să urce pe scenă şi la 80 de ani, cu aceeaşi energie de la debut. Ei nu se simt ameninţaţi de tânăra generaţie, care le suflă în ceafă. La urma- urmei, talentul nu ţi-l poate lua nimeni, căci doar printr-o minune s-ar mai naşte un alt Florin Piersic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1