Munti, uriașul de la «Chefi la cuțite», meniu incredibil după ce și-a tăiat stomacul: poate mânca un singur mic

munti-chefi-la-cutite-sorin-bontea-site.jpg

Ianuarie 2019. Mihai Munteanu, câştigătorul premiului de 30.000 de euro al concursului culinar ”Chefi la cuţite”(Antena 1)

Câştigătorul sezonului 6 al concursului culinar „Chefi la cuţite” (Antena 1), Mihai Munteanu, sau Munti, pe numele lui de scenă, a reuşit performanţa de a scăpa de 50 kg din cele 170 kg, cât cântărea la începutul anului. Însă ambiţia lui nu se opreşte aici, şi speră ca, în scurt timp, să cântărească 80 kg. Munti ne-a vorbit despre această transformare spectaculoasă.

Mihai Munteanu sau Munti (33 de ani), aşa cum este cunoscut în lumea bucătarilor renumiţi, s-a remarcat în sezonul 6 al show-ului de gătit „Chefi la cuţite” (Antena 1).

Anul trecut, cântărea 170 kg, iar în primăvară a decis să slăbească. „Acum trei luni, a mers la o clinică privată, unde  a făcut o operaţie de micşorare a stomacului. Aşa a reuşit să slăbească 50 kg. Acum se ocupă de evenimente private şi organizează tot felul de seri speciale pentru diverse restaurante. Însă nu mai poate mânca la fel ca înainte. Are ambiţie şi vrea să mai slăbească”, ne-a spus o sursă din apropierea lui Munti care, la rândul lui, ne-a confirmat că „nu se va opri aici”.

„Într-adevăr, mi-am micşorat stomacul chirurgical, dar nu am dat jos 100 kg dintr-un foc. Am 120 kg după ce am scăpat de 50 kg şi vreau să mai dau jos 45 de kilograme şi să ajung pe la 75-80 kg. Pot mânca maximum 75 g o dată şi mă satur imediat. De exemplu, la o masă, consum 100 ml de ciorbă sau 50 g de brânză cu jumătate de roşie sau un mic şi două aripioare de pui. Acum mă ocup de evenimente şi gătesc în diverse locaţii, printre care şi Sole D’Italia, Dream şi Afterwork bar&grill”, ne-a mai spus celebrul bucătar.

Chef Munti e de nerecunoscut după ce a slăbit

 

Zilele trecute, el a fost invitat la Antena Stars, unde a povestit despre lupta cu obezitatea. „Era normal la un moment dat să slăbesc, mai ales că am avut-o şi pe logodnica mea aproape. Ea şi-a micşorat stomacul chirurgical acum un an şi jumătate şi slăbeşte şi acum, deşi are o mică problemă cu ronţăitul. Ea m-a îndemnat oarecum să fac această operaţie. Nu mai puteam cu dietele. Am făcut operaţia deşi mi-a fost foarte frică. Nu îi înţeleg pe cei care îşi micşorează stomacul şi apoi se apucă să mănânce mult. Eu nu mai pot. Un an de zile nu mai ai nici un fel de senzaţie de foame. Doctorul mi-a zis că trebuie să ajung la 85 de kilograme”. 

Loading...

Citește și