Munti, uriaşul de la "Chefi la cuţite", a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit aproape 100 de kilograme

Câştigătorul sezonului 6 Chefi la cuţite este de nerecunoscut după ce a reuşit să ajungă de la 170 de kilograme la mai puţin de 100. Mihai Munteanu, zis şi Munti, şi-a tăiat stomacul şi şi-a schimbat complet stilul de viaţă.

Munti a cucerit publicul în emisiunea culinară pe care a şi câştigat-o şi, în plus, a surprins cu decizia sa de a împărţi premiul de 30.000 de euro cu echipa sa, alături de care a luptat în finala ultimului sezon al celui mai iubit show culinar.

Citește continuarea aricolului, aici!

Citește și: 

Munti, uriaşul de la "Chefi la cuţite", a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit aproape 100 de kilograme

Aceste 4 zodii vor avea lumea la picioare până în 2024. Leu, favorita astrelor

Loading...
 
 

Citește și

  • gina pistol chefi la cutite show culinar

    A mai rămas puţin şi în curând o vom vedea din nou pe micile ecrane pe Gina Pistol. Blonda, care a avut o lungă perioadă absenţă de pe sticlă, revine la tv, într-un show culinar, care va debuta la Antena 1,în mai puţin de două săptămâni.

  • După cum a anunţat Click! în exclusivitate, încă de acum câteva săptămâni, câştigătorul primului sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”, de la Antena 1, este elevul lui Sorin Bontea, Cristian Şerb (22 de ani) din Bucureşti.

  • Agitaţie, zgomot de tigăi, flăcări, sudoare, grătare şi spirite încinse! Nu e o imagine de la un show culinar, ci chiar realitatea. Fotoreporterii Click! i-au surprins la lucru, în Mamaia, pe bucătarii lui Cătălin Scărlătescu. La „Chefi la cuţite” (Antena 1) i-a ghidat către premiul de 30.000 de euro, pe Litoral îi ajută să câştige 1.000 de euro lunar, gătind pentru turişti.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1