Mukinka Chibanga, câștigătorul primei ediții iUmor. S-a apucat de stand-up anul acesta la insistențele amicilor

mukinka.jpg

Mukinka a avut cel mai amuzant număr de stand-up din această ediție iUmor
Citeste tot despre: 

Mukinka este comediant african crescut în Belgia care acum locuieşte în România. Experienţele sale cotidiene diferă considerabil de ale majorităţii oamenilor şi servesc ca inspirație pentru materialul său inedit de stand-up. Mukinka a venit la iUmor cu un număr de stand-up original care i-a amuzat copios pe jurați.

El s-a apucat de stand-up anul acesta, la insistențele prietenilor care l-au convins că locul său se află pe scenă. Mukinka Chibanga, tânãrul de origine africanã ce a adus la iUmor un numãr de stand up despre tradiţiile de nuntã şi botez din ţara noastrã i-a cucerit nu doar pe cei trei juraţi, ci şi pe telespectatorii iUmor, care, prin voturile lor din aplicaţia iUmor l-au trimis direct în marea finalã a acestui sezon.

Întrebat în culise care este cea mai proastã replica prin care îţi poţi începe momentul pe scena iUmor, concurentul i-a cucerit pe prezentatorii show-ului cu rãspunsul sãu: “Bluraţi-mi faţa, nu vreau sã creadã rudele din Africa apoi cã am bani!”. La finalul reprezentaţiei sale, Mihai Bendeac l-a aplaudat în picioare, secunde în şir, mulţumindu-I totodatã pentru momentul sãu: “N-a murit stand-up-ul la iUmor!”

Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul şapte, în fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Vă era dor de simpaticul Doru Octavian Dumitru, comediantul care umplea sălile în anii’90? Stabilit în Canada şi tată a doi copii, artistul revine vineri pe micul ecran, la Antena 1, cu un show de zile mari. Recunoaşte că i-a fost dor de plaiurile natale: ”Doresc ca nimeni şi nimic să nu poată şterge vreodată râsul poporului român”, spune el.

  • Show-ul de umor care a cucerit publicul din România revine pe micul ecran vineri, 13 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo se așază din nou pe scaunele de jurați și vor decide care sunt cei mai amuzanți entertaineri din România