Motivul trist pentru care Rona Hartner a anulat nunta din România

12-13-vedete-rona-hartner-2.jpg

Rona Hartner a comandat o rochie de mireasă cu specific maramureșan

Din cauza problemelor de sănătate, Rona Hartner a anulat nunta din România pe care urma să o facă pe 7 octombrie la Biserica „Sf. Mina” din Bucureşti şi toate concertele programate în ţară. În plus, soţul ei e catolic şi nu se putea cununa într-o biserică ortodoxă. Diagnosticată cu cancer la colon, actriţa va merge cu iubitul ei, Herve Camilleri (43 de ani), alias DJ HMJ, doar la Starea Civilă în Franţa.

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner (46 ani) se luptă cu un cancer la colon încă din prima jumătate a acestui an. Vedeta a stabilit iniţial să facă nunta în România la două zile după ce se cununa civil în Franţa. Însă problemele de sănătate şi şedinţele de chimioterapie au împiedicat-o să ajungă la anumite evenimente artistice la care era antamată în ţară şi, pe de altă parte, a fost nevoită să renunţe şi la nunta de la Bucureşti. Aşadar, ea va face cununia doar pe Coasta de Azur, în Franţa, pe 5 octombrie, însă va respecta cele mai importante tradiţii româneşti. În primul rând, va purta o rochie specifică zonei Maramureşului, iar tocmai de la Londra, un cofetar va merge în Franţa pentru a pregăti tortul. De asemenea, meniul de la cununie va fi atât franţuzesc, cât şi românesc. Patru bucătărese din România vor pregăti sărmăluţe şi alte preparate iubite în ţara noastră. 

„Îmi pare rău că nu am reuşit să ajung la Târgovişte. M-am simţit foarte rău, mai am o singură şedinţă de chimioterapie. Am avut o stare foarte proastă, mai am o ultimă mică problemă şi s-a terminat. Am încredere că va fi bine. Merg la slujbă în fiecare zi. Ne închinăm frumos. Voinţa lui Dumnezeu e cea care primează. La cununie va veni un cofetar român tocmai din Anglia să-mi facă un tort. Rochia va fi pe stil maramureşean, deşi nunta… e doar civilă, nunta la anul. Vom avea mâncare românească şi vor fi peste 150 de invitaţi”, a spus Rona într-o postare live pe conturile sociale, efectuată la malul Mării Mediterane, pe Coasta de Azur.

Actriţa îşi dorea enorm să se cunune religios într-o biserică ortodoxă, însă iubitul ei este catolic. „Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă, şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică, şi la cea ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă ca lumea, cu 150 de invitaţi. O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeană, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc, şi românesc. Aduc din România patru bucătărese, specialiste în sărmăluţe... Am o fanfară care vine de la Marsilia. Facem nunta pe 5 octombrie!”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.

Actriţa este dezamăgită că, deşi familia ei din Canada reuşeşte să facă un efort şi să participe la evenimentul din Franţa, prietenii ei din România nu s-

au putut organiza într-un timp atât de scurt şi să-i fie alături în acest moment important. „Am fost foarte dezamăgită. Familia mea din Canada vine în Franţa, dar cei din România nu vin. Prietenii mei din România sunt ocupaţi în acest weekend. Am preferat să rămân la o singură nuntă şi la cea religioasă o să-i strâng pe toţi. Noi am decis acum o lună că ne căsătorim”, a mai spus Rona Hartner.

A fost operată de două ori şi face terapie preventivă

Vedeta a vorbit la Antena Stars și despre starea ei de sănătate. „Înot în fiecare zi câte o jumătate de oră în Mediterană. Ultima şedinţă de chimioterapie o am pe 25 septembrie”, a spus Rona Hartner.

Pe 25 februarie, ea a fost operată de cancer la colon la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. După două luni, Rona a fost operată din nou în Franța și a urmat chimioterapie preventivă, fără riscul de a-și pierde podoaba capilară sau de a slăbi.

 

 

 

Loading...