Motivul trist pentru care Florin Pastramă și-a anulat nunta în urmă cu 11 ani

2-3-bd-2-2col-brigitte-pastrama-a-schimbat-rochia-de-mireasa-cu-o-tinuta-extrem-de-sexy-a-ales-o-special-pentru-dansul-mirilor5-1.jpg

Florin Pastramă a vorbit despre nunta pe care trebuia să o facă în urmă cu 11 ani

Florin Pastramă a dezvăluit care a fost motivul trist pentru care a fost nevoit să-și anuleze nunta în urma cu 11 ani. Brigitte și Florin Pastramă au fost prezenți în cadrul unei emisiuni ProTv unde au vorbit despre nunta pe care au făcut-o de curând.

Florin Pastramă și-a deschis inima și a dezvăluit că din cauza faptului că tatăl acestuia a făcut infarct în timpul unui botez care a avut loc mai demult în familia lui, a ales să anuleze nunta. 

„În urmă cu 11 ani trebuia să mă căsătoresc, dar tata a făcut infarct la un botez din familia noastră, așa că am decis să anulez nunta. Nunta mea cu Birgitte a fost ca un omagiu pentru tatăl meu”, a declarat Florin Pastramă la ProTv. 

Florin Pastramă și Brigitte s-au căsătorit pe 7 iulie

Nunta celor doi soți Pastramă a avut loc la un salon de lux din Capitală, iar de organizarea nunții s-a ocupat chiar prietena bună a Brigittei, Oana Roman. Cele două se cunosc de 20 de ani, iar Oana s-a bucurat când Brigitte a ales-o pe ea să-i organizeze cel mai fericit eveniment din viața ei. La nuntă, conform declarațiilor făcute de Oana Roman, au fost invitați cam 430 de persoane.

Fiica lui Petre Roman a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, că ceremonia religioasă, a avut loc în grădina salonului unde ulterior s-a ținut și petrecerea de nuntă, iar ceremonia a avut loc într-o biserică penticostală, așa cum sunt religiile lor.

Vedeta a purtat două ținute, una pentru biserică, iar cealaltă pentru petrecere. Despre meniu, Oana Roman a declarat că a fost unul foarte extravagant.

„Este meniul cel mai scump”, a spus Oana Roman, cea care organizează nunta celor doi. Printre preparate se regăsesc ficat de gâscă, caracatiță, somon, piept de pui în fân și multe altele.


 

Loading...

Citește și