Motivul pentru care tatăl Biancăi Drăguşanu nu a văzut-o însărcinată până acum

bianca.jpg

bianca dragusanu pofte burtica sandale
Bianca Drăguşanu va deveni mămică de fetiţă în această toamnă
foto: arhiva personală

Mai are puţin şi naşte, dar Bianca Drăguşanu nu a dat ochii cu tatăl ei de când este gravidă. Vedeta a mărturisit că cei doi nu s-au întâlnit, deşi în toată această perioadă ar fi putut să o facă de mai multe ori. Din păcate, starea de sănătate a lui Jimmy Drăguşanu, internat în spital, nu-i permite părintelui blondei să o viziteze şi nici ei să meargă printre oameni bolnavi cu o sarcină atât de avansată.

Bianca Drăguşanu nu s-a obişnuit cu noua ei formă a corpului. Însărcinată în şapte luni, blonda va deveni mămica unei fetiţe la sfârşitul lunii septembrie sau la începutul lunii octombrie. Are o sarcină dificilă şi se teme pentru orice lucru care i-ar pune în pericol bebeluşul. Acesta este şi motivul pentru care Bianca nu se duce să-şi viziteze tatăl, internat la spital de mai mult timp cu probleme de sănătate.

"Nu ne-am văzut de 6-7 luni. Tata are probleme cu rinichii şi este la spital. Sunt 500 de kilometri până la spital. Sora mea este apropae, merge des la el, în vizită. Încă nu m-a văzut însărcinată, poate dacă doar s-a uitat la televizor. Ştiţi cum sunt instutuţiile de stat, intri cu ceva şi ieşi cu altceva", a spus Bianca Drăguşanu la Pro Tv, lăsând să se înţeleagă că îi este teamă pentru sarcina ei. 

Jimmy Drăguşanu este internat la Spitalul Municipal din Petroşani în stare gravă, după ce a suferit o criză renală.

“De ani de zile, tata suferă de polichistică renală, o afecțiune caracterizată prin apariţia chisturilor la nivelul rinichilor. Boala lui este ereditară şi îi atacă şi alte organele interne, cum ar fi pancreasul sau ficatul. Mereu îi creşte tensiunea arterială, are dureri de spate, de cap, infecţie urinară şi pietre, pe care atunci când le elimină, nu se mai ridică din pat. Este îngrozitor”, declara Bianca la Kanal D.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • bianca dragusanu

  Declaraţiile Biancăi Drăguşanu, care a decis că nu îşi va alăpta la sân bebeluşul din motive medicale, au încins spiritele printre susţinătoarele acestui mod de alimentaţie la nou-născuţi. Vedeta a mărturisit cu doar câteva zile în urmă că a stabilit cu medicul ei să întrerupă lactaţia, dacă acest lucru se va produce, pentru că nu poate urma un regim bazat pe carne şi legume fierte, aşa cum recomandă cei mai mulţi dintre specialişti.

 • bianca dragusanu insarcinata

  Traversează cea mai frumoasă perioadă a vieţii, dar primele luni de sarcină au fost coşmar pentru Bianca Drăguşanu. Blonda s-a confruntat cu o anemie severă şi a avut risc de avort spontan până la patru luni. Însărcinată acum în aproape şase luni, vedetei a început să i se contureze burtica de gravidă şi pentru că nu mai poate ascunde secretul s-a hotărât să vorbească despre copil.

 • bianca dragusanu insarcinata

  S-a străduit din răsputeri să își ascundă sarcina, însă jurnaliștii au prins-o cu minciuna. După ce Click! a aflat pe surse că Bianca Drăgușanu (33 de ani) și Victor Slav au recurs la fertilizarea in vitro ca să aducă pe lume un bebeluș, vedeta a recunoscut.

 • bianca dragusanu insarcinata 6 luni

  Precaută, Bianca Drăguşanu a preferat să recunoască sarcina, despre care se vorbea doar pe la colţuri, abia recent. Din motive medicale, blonda s-a temut să facă anunţul cel mare, însă acum le dă detalii despre bebeluş chiar şi fanilor săi de pe reţelele de socializare. În schimb, există voci care o acuză că încă îşi ascunde burtica şi se foloseşte de Bella, căţeluşa ei, un bichon maltez pe care îl poartă pe ea peste tot.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1