Motivul pentru care Maria Buză s-a mutat la țară. Cum a afectat-o pandemia

maria-buza.png

Maria Buză s-a mutat din București
Foto: Captură Video

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Actrița Maria Buză a povestit despre cum și-a reorganizat viața în ultima perioadă, în special după ce ne-a lovit pandemia de coronavirus. Aceasta a dezvăluit că a renunțat la traiul în București pentru moment și a ales să se mute la țară, acolo unde își contruiește o casă.

Actrița s-a mutat de aproximativ un an undeva lângă București și se simte mult mai liniștită acum, scăpând de agitația din oraș. Într-un interviu acordat pentru Cancan, Maria Buză a povestit cum a luat decizia de a se muta, dar și cum a afectat-o pandemia de coronavirus.

Maria Buză s-a mutat la țară

„Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă.

Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare. Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită. Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut”, a declarat actrița pentru sursa anterior menționată.

„Familia a rămas la loc de cinste, dar factorul financiar mereu își alocă locul. El conduce, indiferent de cum ne organizăm, depindem de asta”, a mai spus aceasta, după ce pentru o lungă perioadă, nu a mai urcat pe scenă din cauza restricțiilor. 

Însă în toată perioada aceasta, actrița și-a revizuit prioritățile în viață și a acordat mai multă atenție familiei, bucurându-se de fiecare moment petrecut alături de cei dragi.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5