Motivul pentru care Ionuţ Sugacevschi pleacă din România după ce a pierdut finala «Exatlon»

ionut_sugacesvchi.jpg

ionut sugacevschi exatlon
Ionuţ Sugacevschi a muncit mult pentru a ajunge în finala Exatlon, pe care a pierdut-o la vot
foto: Kanal d

Concursul "Exatlon" a fost o experienţă pe care Ionuţ Sugacevschi, marele perdant, nu o va uita prea curând. Rivalul lui Vladimir Drăghia nu pare nici acum că s-a resemnat după ce publicul a ales prin vot câştigătorul. "Războinicul" şi-a dorit enorm să câştige pentru a-şi face nunta cu Nela şi a-şi cumpăra o casă, iar dezamăgirea a fost mare când a aflat că este pe locul al doilea.

Ionuţ "Jaguarul" de la "Exatlon" suferă teribil că departajarea în finală nu s-a făcut printr-o probă sportivă, ci prin vot. El a povestit marţi seară ce a simţit după ce a pierdut competiţia în faţa lui Vladimir Drăghia şi a recunoscut sincer că nu avea prea mari speranţe că o să ia marele trofeu când a aflat că totul va fi la mâna publicului.  
"Am câștigat oameni, oameni care mă iubesc. Mă bucur, nu regret că nu am câștigat. Mă bucur că acești bani se duc către o cauza nobilă. Mă bucur că suneţi aici, în spatele camerelor, să vedeți cum este. Am simțit că el o să câștige. În pauza de publicitate am mers la el, i-am strâns mâna și i-am zis că el o să câștige. I-am zis că nu mă supăr. Nu voiam banii, trofeul. Eu am venit cu un scop, să ajung în vârful muntelui. Eu nu m-am gândit la bani, m-am gândit să ajung acolo. Publicul a votat cauza. Eu mă simt fericit, mă simt campion, sunt fericit că a fost așa. Vorbeam cu Alex. Nu am de ce să fiu supărat. I-am invitat pe toți la o terasă și le-am zis că vreau eu să fac cinste, m-am simțit câștigător. Eu sunt câștigător că am ajuns până acolo. Dacă aș fi câștigat, îmi cumpărăm un teren și îmi construiam o casă. De asta mergem în Belgia, să muncim pentru a face o casă", a spus el.

Într-un live pe Facebook, Ionuţ şi Nela au vorbit mult mai deschis decât în faţa camerelor de luat vederi. Ei s-au arătat extrem de nemulţumiţi de regulamentulu concursului din finală şi au explicat că vor pleca curând din România. Cei doi au ales ca destinaţie Belgia, iar la data de 9 iunie îşi vor face bagajele pentru a lucra acolo. Cei doi au amânant nunta şi au refuzat ajutorului lui Drăghia, care l-a asigurat pe Ionuţ chiar în finală, că va plăti pentru organizarea evenimentului lui Ionuţ.  

ionut.jpg

ionut exatlon
Ionuț este extrem de dezamăgit că departajarea s-a făcut prin vot
Foto: Captură Kanal D

 
 

Loading...
 
 

Citește și

  • Vladimir Drăghia a câștigat competiția Exatlon, iar înainte de finală a declarat că va dona premiul în valoare de 100.000 de euro pentru MagiCamp, o organizație care ajută copiii blonavi de cancer. Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a mărturisit că nu este pentru prima dată când Vladimir Drăghia se implică în astfel de acțiuni caritabile.

  • ninja warrior pro tv format

    Emisiunea fenomen de la Kanal d a început să le dea de gânditi şefilor din alte posturi tv concurente, care par dispuşi să adopte un astfel de format pentru a câştiga lupta audienţelor. Din informațiile Paginademedia.ro, Pro TV pregătește o emisiune concurs, care se bazează pe probe fizice, similară "Exatlon" de la Kanal d. Este vorba despre "Ninja Warrior", un format internațional, care își are originile în Japonia, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

  • vladimir draghia extalon romania

    După cinci luni departe de casă, Vladmir Drăghia a revenit pe pământ românesc. Concurentul de la "Exatlon" s-a întors în ţară în zorii zilei de luni, fiind întâmpinat de fani şi de iubita lui Alice Cavaleru. Câştigătorul concursului de la Kanal d a fost bucuros de întâlnirea cu susţinătorii care au vrut să facă fotografii cu el.

  • vladimir draghia exatlon

    Fanii lui Ionuţ Sugacevschi, marele perdant de la Exatlon, au invadat paginile de socializare ale emisiunii şi ale celor doi finalişti acuzând producătorii că l-au favorizat pe Vladimir Drăghia. Nu doar românii l-au susţinut pe Jaguar, aşa cum a fost poreclit "războinicul", ci şi mexicanii au sărit în apărarea lui. Ei s-au lansat în acuzaţii grave la adresa echipei de producţie care a decis departajarea celor doi prin votul telespectatorilor şi nu printr-o probă sportivă, la care susţin ei, Ionuţ ar fi dovedit că este mai bun.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1