Motivul pentru care Ilinca Vandici şi-a pus silicoane

14-vedete-3-col-vandici-bun.jpg

Ilinca Vandici, supersexy, alături de soţul ei, Andrei Neacşu, şi fiul lor Zian (un an şi 4 luni)

Click!: Ai 32 de ani, eşti mămică şi arăţi foarte bine. Te abţii de la ceva anume?

Ilinca Vandici: Nu sunt genul de persoană care să se abţină de la anumite mâncăruri, ba dimpotrivă, mănânc şi dulce, şi mâncăruri grase. Secretul siluetei e că nu mă abţin şi gust din tot ce îmi face plăcere. Nu am fost niciodată grasă şi nu am ţinut dietă. O dietă pe termen scurt va da rezultate pe termen scurt. 

Click!: Cum ai reuşit să îţi revii după ce ai născut? Câte kg ai acum?

După ce am născut, a fost foarte uşor. Am luat 9 kg în sarcină, din care 4 kg a avut bebe, şi am rămas cu foarte puţine kg pe care le-am dat şi foarte repede jos şi cu ajutorul băieţelului, pentru că un copil te solicită foarte mult. Sportul ar trebui să fie literă de lege. Dacă nu în fiecare zi, măcar de 3 ori pe săptămână. Mănânc multe legume, salate, paste făinoase. Am 52 kg.

Click!: Ai apelat la o operaţie estetică şi se poate observa acest lucru. Care a fost motivul? 

Am o părere foarte bună despre chirurgia estetică. Jos pălăria pentru medicii care văd asta nu ca pe o afacere, ci ca pe o responsabilitate de a face oamenii fericiţi. Niciodată nu m-aş feri să spun că am făcut asta. Am simţit nevoia după naşterea copilului (n.r. de implanturi). Am alăptat, iar bustul nu mai era ca înainte. De unde aveam o mărime şi o fermitate, m-am trezit cu nimic. Poate dacă eram o femeie normală, nu mă operam, pentru că nu aveam un decolteu dezasturos, însă apărând pe sticlă, purtând tot felul de ţinute, decoltate, transparente, am considerat că trebuie să dau dovadă de respect. Mi-a fost frică înainte să fac operaţia, însă după ce medicul mi-a explicat cum va decurge, m-am relaxat şi totul a decurs bine. 

Click!: Ce faceţi de Crăciun, de Revelion? 

De Crăciun mergem cu naşii în Maramureş, iar de Revelion rămânem în Bucureşti, apoi într-o destinaţie exotică. Egipt sau Dubai, undeva unde să fie cald. 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5