Motivul incredibil pentru care Silviu Prigoană a renunțat la hainele negre după 15 ani

prigoana.jpg

Silviu s-a schimbat radical datorită Mihaelei

Timp de 15 ani nu a ieșit din hainele negre. Toată lumea credea că Silviu Prigoană e în doliu sau că vrea să mascheze kilogramele în plus, dar iată că din 2014 au apărut culorile în viaţa lui. Afaceristul şi-a reînnoit toată garderoba, iar cel mai important pion în această transformare a fost soția sa, Mihaela.

După divorțul de Adriana Bahmuțeanu, afaceristul Silviu Prigoană (53 de ani) s-a transformat total. A slăbit 40 de kilograme, a renunțat la mustață, dar mai ales la vestitele haine negre, care parcă deveniseră o uniformă. Timp de 15 ani, costumele, cămașa, pantofii, cureaua, până și șireturile milionarului au fost doar negre, iar oamenii bănuiau că Prigoană nu iese din doliu, după ce prima lui soţie, Viorica, s-a stins din viaţă în 1994, la doar 30 de ani.

Silviu Prigoana, sotie Silviu Prigoana, Mihaela Botezatu, haine negre, a renuntat la hainele negre, transformare, casatorie, Adriana BahmuteanuZoom
Aşa au ieşit recent în oraş
foto: Dorin Constanda

Dar iată că marți, 10 octombrie, la lansarea clinicii Oanei Zăvoranu, Silviu i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a apărut la brațul frumoasei sale soții, în haine colorate. Toată schimbarea se datorează Mihaelei, femeia cu care se iubește din 2014, dată care coincide cu marea transformare. Aceasta i-a oferit toate motivele pentru care ar trebui să arunce la gunoi hainele vechi. ”Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă. Și atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc. În rest, nu a avut nici o conotație funerară. Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vei ce modificări substanțiale”, a declarat Silviu Prigoană pentru Click!, în stilul său glumeț.

Pantalonii și sacourile XXL au fost donate, iar pe umerașele din șifonier au apărut cămăși și costume pline de culoare. Mihaela spune că e mult mai încântată de Silviu Prigoană de acum. ”I-am spus lui Silviu că viața e plină de culoare și m-a ascultat. Îi stă mult mai bine în haine deschise, în nuanţe calde. De trei ani nu mai poartă negru”, ne-a mărturisit aceasta.    

S-a însurat a şaptea oară

După cea mai discutată și controversată relație din showbiz-ul autohton, cea cu Adriana Bahmuțeanu, omul de afaceri Silviu Prigoană și-a găsit liniștea în brațele Mihaelei Botezatu, cu care s-a și căsătorit în martie 2016. Destul de discreți, cei doi s-au logodit în Las Vegas și s-au căsătorit în mare secret, chiar în 8 martie, după cum doamna Prigoană a declarat pentru Kanal D: "Da, este adevărat! Ne-am căsătorit la o mănăstire departe de București, în luna martie, pe 8, de Ziua Femeii. A fost un cadou pentru mine și o ceremonie foarte restrânsă, doar noi și nașii. Silviu a divulgat secretul, dar nu vrem să vorbim prea mult despre noi". Silviu Prigoană a devenit ginere pentru a şaptea oară, în timp ce Mihaela a fost mireasă pentru a două oară. Ea are trei copii din mariajul anterior, iar afaceristul are patru băieţi.

Silviu Prigoana, sotie Silviu Prigoana, Mihaela Botezatu, haine negre, a renuntat la hainele negre, transformare, casatorie, Adriana BahmuteanuZoom
În timpul căsniciei cu Adriana Bahmuţeanu, Silviu Prigoană purta doar negru
foto: CLICK!
loading...

Citește și

  • Când apele păreau să se fi liniştit între Silviu Prigoană (53 de ani) şi Adriana Bahmuţeanu (42 de ani), iată că, din contră, devin din nou tulburi. Cei doi se pregătesc să se războiască iar pentru copii: el îi vrea definitiv la domiciliul lui, ea vrea custodie exclusivă şi mărirea pensiei alimentare.

  • bahmuteanu, prigoana, copii, munte, vacanta

    Clinciurile dintre Bahmuţeanu şi Prigoană nu se termină! Deşi vacanţa celor doi copii ai lor s-a încheiat, iar băieţii s-au întors acasă la mamă, afaceristul a programat deja următoarea destinaţie de distracţie. Eduard şi Maximus vor la salină, în februarie!

  • adriana bahmuteanu iubit

    Ai spune că Bahmu și Prigoană încă se mai iubesc la cât de mult se ceartă, deși sunt divorțați de un an și jumătate. Zilele acestea, o simplă procedură cosmetică raportată de Adriana Bahmuțeanu a declanșat un scandal de toată frumusețea, ca-n vremurile în care pliciul făcea legea în cea mai vocală familie din showbiz-ul autohton.

  • silviu prigoana adriana bahmuteanu

    Adriana Bahmuțeanu și-a acuzat fostul soț că nu respectă programul de vizită stabilit de instanță pentru cei doi copii, iar răspunsul Lui Silviu Prigoană nu s-a lăsat mult așteptat. Omul de afaceri a trimis un drept la replică în care arată că, în realitate, vedeta Antena Stars este cea care nu-i permite să interacționeze cu fiii săi.