Motivul emoționant pentru care Alexandra Dinu vine în juriu la „Românii au talent”: „E un semn de Sus”

alexandra-dinu2.jpg

Alexandra Dinu
Alexandra Dinu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Schimbări importante în noul sezon „Românii au talent”! Mihai Petre a fost înlocuit de la masa juriului cu Alexandra Dinu (39 de ani), potrivit PRO TV. Frumoasa actriță a primit cu mândrie și fericire propunerea, considerând-o un semn de Sus.

Actrița crede că propunerea PRO TV a venit ca un „semn de Sus”

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”, a declarat Alexandra Dinu sâmbătă dimineața, la Știrile PRO TV. Un al motiv pentru care a acceptat propunerea este că îi plac provocările. „Am mai avut oferte de a mă întoarce în televiziune, dar n-am găsit proiectul potrivit, care să-mi placă. Acum iată că revin în televiziune după mulți, mulți ani. Am emoții! Întotdeauna am emoții”, mai spune fosta soție a lui Adi Mutu.

Va face naveta între Italia și România

Alexandra Dinu locuiește de mulți ani în Italia, împreună cu fiul ei, Mario (18 ani). Proiectul ”Românii au talent” o va face să revină în țară, pentru o perioadă. „Pentru moment, va trebui să fiu aici, după care mă voi întoarce în Italia, unde mai am un proiect, un film. Voi face naveta între România și Italia”, recunoaște ea. Promite să fie un jurat bun, care să analizeze „cu sufletul” prestația concurenților: „Eu nu voi fi specializată pe un domeniu, la jurizare. Nu vin nici din zona de muzică, nici din cea a dansului, dar am și eu o experiență de viață și vreau să fiu acolo cu sufletul. Concurenților nu cred că trebuie să le fie teamă de mine”, promite Alexandra Dinu. Săptămâna viitoare se va întâlni, pentru prima dată, cu ceilalți trei colegi ai ei. „Știu cine sunt, cunosc munca lor, arta lor, dar nu i-am întâlnit niciodată personal și abia aștept!”.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • alexandra dinu

    Toamna aduce reînceperea emisiunilor așteptate cu drag de telespectatori. "Românii au talent" promite și anul acesta să reunească oameni cu pasiuni ridicate la nivel de artă, dar și persoane ale căror povești de viață nu pot lăsa indiferent pe nimeni. Prima surpriză pe care o oferă emisiunea este componența juriului. Mihai Petre a cedat scaunul de jurat al emisiunii unei prezențe feminine cuceritoare. Iată despre cine este vorba!

  • O știre-bombă a venit vineri, 9 octombrie, din zona divertismentului de televiziune. Mihai Petre nu mai face parte din proiectul "Românii au talent" (PRO TV), fiind înlocuit, din sezonul 11, cu Alexandra Dinu. Click! îți prezintă informații de culise despre această plecare grăbită și neașteptată. De ce a plecat Mihai Petre de la PRO TV, este întrebarea de pe buzele tuturor.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5