Motivul bizar pentru care Denisa Tănase amână planurile de nuntă cu Mircea Brânzei

denisa-tanase-mircea-branzei_1.jpg

denisa tanase si mircea branzei
Denisa Tănase şi Mircea Brânzei sunt logodiţi din 2018, dar nici astăzi nu au ajuns în faţa ofiţerului stării civile
Foto: Arhivă Click!

Denisa Tănase, în vârstă de 32 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Profesional totul merge ca pe roate, iar în viaţa personală se simte împlinită alături de omul de afaceri, Mircea Brânzei. Cei doi îndrăgostiţi au planuri serioase de viitor şi se gândesc să facă pasul cel mare. Doresc să ajungă în faţa ofiţerului stării civile şi să îşi mărească familia.

Denisa Tănase şi Mircea Brânzei formează un cuplu de trei ani, dar sunt hotărâţi să întemeieze o familie anul acesta. Cântăreaţa a fost cerută în căsătorie în noiembrie 2018 de Mircea, însă nunta a fost amânată din diferite motive. De altfel, ea a mărturisit că nu este o fire romantică, aşadar am putea crede că visul de a se vedea îmbrăcată într-o rochie albă nu este unul arzător pentru ea. Se pare că, în cele din urmă, Denisa şi Marius vor face şi mult aşteptata nuntă atunci când timpul le va permite, căci, potrivit Denisei sunt două persoane extrem de ocupate, iar organizarea unui eveniment de asemenea amploare necesită mult timp şi la fel de multă implicare. 

Denisa visează să devină mamă 

Denisa a dezvăluit că nu a renunţat la dorinţa de a deveni mamă în viitorul apropiat. "Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum", a declarat artista pentru Libertatea. Aşadar, Denisa se pregăteşte să bifeze al doilea mariaj şi să devină mamă pentru prima dată, după ce căsătoria cu medicul Cornel Brotac a luat sfârşit în anul 2015.

Cel mai mare regret al Denisei Tănase 

Într-un interviu acordat pentru Click! ea mărturisea care este cel mai mare regret al său în urma mariajului încheieat şi povestea care au fost motivele care au pus punct unei poveşti de iubire. 

denisa-tanase-mircea-branzei.jpg

denisa tanase
Denisa Tănase face planuri de nuntă cu Marius Brânzei
Foto: Arhivă personală

''Am divorţat pentru că soţul meu nu era de acord cu cariera mea. E greu ca un om să se obişnuiască cu asemenea lucruri. Îşi dorea să petrec mai mult timp acasă. Meseria mea nu mă lăsa să fac toate lucrurile astea. Ţinând cont că relaţia noastră se degradase în timp, mi-a fost teamă să fac un copil. S-a aşteptat ca eu să renunţ la ce făceam. Am încercat şi varianta asta, să stau acasă toată ziua, dar nu eram fericită. Niciodată nu am ajuns la un numitor comun. Când mai mergeam în vacanţă, eram mereu cu părinţii lui. Mă detaşasem de ai mei...'', povestea Denisa Tănase.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1