Monica Iagăr a născut! Iată primele imagini cu micuțul Efrem

monica-iagar-copil.jpg

monica iagar copil
Monica Iagăr a ales numele Efrem pentru băiețelul ei nou-născut
foto: arhivă personală

Monica Iagăr a născut miercuri, 28 august, un băiețel perfect sănătos. Este cel de-al treilea copil al fostei atlete, care a apelat la fertilizarea in vitro pentru a deveni din nou mamă la 46 de ani.

Monica Iagăr este fosrte fericită și a făcut publice primele imagini cu bebelușul, la puțin timp după ce acesta a venit pe lume.

”Binecuvântat să fii Efrem și bine ai venit la noi acasă! Mami și tati și surorile te iubesc”, a scris Monica în dreptul imaginilor publicate pe pagina personală de Facebook. Fosta campioană la săritura în înălțime mai are două fete din căsătoria cu Cosmin Cernat, Maya (10 ani) și Ayana (16 ani).

copil-monica-iagar.jpg

baietelul monicai iagar
Micuțul Efrem a venit pe lume miercuri, 28 august
foto: arhivă personală

 

Monica iagăr se iubește de patru ani cu Cristi Neacșu

De mai bine de patru ani Monica Iagăr și-a regăsit fericirea și liniștea sufletească alături de Cristi Neacșu, fost campion la judo. Cei doi își doreau foarte mult să devină părinți de băiat. „Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți”, a declarat vedeta pentru revista VIVA.

monica-iagar-cristi-neacsu_0.jpg

monica iagar si cristi neacsu
Monica Iagăr, alături de iubitul ei, Cristi Neacșu
foto: arhivă personală

 

Monica a apelat la fertilizarea in vitro și, până să rămână însărcinată cu Efrem, a trecut prin experiența dureroasă a pierderii unei sarcini.

„Pierderea unei sarcini este dureroasă, dar nu m-a împiedicat să merg mai departe. Această experiență te face puternică și mai aprigă. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Mari- lena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro, și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit”, a mai declarat ea.

Citește și:

Primele imagini cu Monica Iagăr, gravidă la 46 de ani

Cum a început scandalul dintre femeile lui Cosmin Cernat. «Dacă nu era ea, era alta. Una din cele multe!»

 

Loading...
 
 

Citește și

  • cosmin cernat exatlon

    Cosmin Cernat a revenit în televiziune cu dreptul! El este gazda «Exatlon» (Kanal d), emisiune care de mai bine de o lună de când a început să fie transmisă, a reuşit să aducă postului, patronat de turci, audienţe uriaşe şi sute de mii de fani. Realizatorul tv nu este împlinit doar din punct de vedere profesional, ci şi sentimental. El este căsătorit cu Mădălina Moroşanu, pas pe care l-a făcut în mare secret în 2011, la scurt timp după divorţul de campiona mondială la atletism Monica Iagăr.

  • cosmin cernat exatlon

    Chiar sunt o gaşcă mare şi veselă! Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon, şi soţia lui, Mădălina Moroşanu, alături de cei trei copii ai lor se distrează de minune împreună. Gazda show-ului de la Kanal d se află la filmări în Republica Dominicană cu toată familia, iar cei mici sunt cei mai fericiţi, având timp berechet de petrecut pe plajă.