Monica Gabor și prietena ei din Pitești, surprinse de paparazzi în Las Vegas. Au soți milionari și tot luxul la picioare

monica-gabor-lavinia-postolache-profimedia-0605073292.jpg

Monica Gabor și Lavinia Postolache, surprinse pe aeroportul din Las Vegas
foto: Profimedia

A fost regină la Izvorani, a ajuns regină și în America. După 10 ani de relație cu multimilionarul chinez Mr. Pink, Monica Gabor (33 de ani) duce o viață de lux, așa cum se vede și în imaginile surprinse de fotoreporterii de peste Ocean.

După ce a petrecut o vacanță extravagantă în Las Vegas, Moni și prietena ei, Lavinia Postolache, o altă româncă realizată în SUA, s-au întors în Los Angeles cu avion privat și cu câteva ajutoare roind în jurul lor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a scăpat de paparazzi nici în America, dar nu credem că îi dispace acest lucru. Cele două românce au fost surprinse de fotoreporterii de peste Ocean în aeroportul din Las Vegas, în timp ce se îmbarcau într-un avion privat cu destinația Los Angeles.

profimedia-0605073295.jpg

foto: Profimedia

Monica era însoțită de cei doi copii, Irinuca și Antony, acesta din urmă fiind fiul lui Mr. Pink dintr-o relație anterioară. Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, accesorizată cu pantofi cu toc și geantă Chanel, Moni a afișat permanent un zâmbet radios, în concordanță cu răsfățul de care are parte. Nici Lavinia nu avea o mină tristă, în ciuda zvonurilor că mariajul ei cu băgătașul Jimmy Esebag nu ar fi chiar pe roze. Mai mult, fotoreporterii au observat că piteșteanca nu poartă verigheta.

  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • Maximize

1/4

Cine este Lavinia Postolache, prietena de peste Ocean a Monicăi

Lavinia Postolache este născută la Pitești, în 1989 și e absolventă a Academiei de Film din New York. Lavinia Postolache şi-a început cariera de model în România la 15 ani, după ce a fost descoperită de Dana Săvuică. A prezentat atât pentru designeri români, ca Răzvan Ciobanu, Irina Schrotter sau Cătălin Botezatu, cât şi pentru cei internaţionali, precum Armani, Diesel şi Stefanel.

lavinia-postolache-profimedia-0166506704_1.jpg

Lavinia Postolache, actriță și model
foto: Profimedia

Lavinia Postolache l-a făcut tătic pe milionarul Jimmy Esebag

În 2007, s-a mutat în California, pentru a studia actorie şi regie de film. În 2010, Lavinia a fost aleasă pentru a reprezenta România la Miss World. Acum se află în Los Angeles, joacă în filme şi îşi doreşte să devină un regizor de succes. Lavinia a reușit să-l zăpăcească pe unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, milionarul francez Jimmy Esebag (60 de ani), preşedintele „America's Licensing Holding Group", care deţine drepturi ale brandului Playboy. De asemenea, acesta deţine acţiuni şi la Agenţia de Modeling Elite (cea mai faimoasă agenţie de modele din lume, n.r.). În 2019, Lavinia a născut un băiețel.

lavinia_postolache-jimmy-esabag-profimedia-0429942094_1.jpg

Lavinia Postolache l-a zăpăcit pe unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, milionarul francez Jimmy Esebag
foto: Profimedia

Piteșteanca a jucat cu Keanu Reeves

În 2016, Lavinia Postolache a jucat alături de Keanu Reeves în pelicula ”The Neon Demon”, care a concurat și pentru Palme d’Or, la Cannes. Piteșteanca a povestit pentru ”Weekend Adevărul” despre drumul spre succes, pe tărâm american: ”Sunt mândră că apar în distribuţia unui film care îl are ca actor principal pe Keanu Reeves. A fost o experienţă utilă, aştept ca viitorul să-mi ofere şi mai mult. Mi-ar plăcea să joc alături de Anthony Hopkins şi de Cate Blanchett”.

mr-pink-monica-gabor.jpg

Mr Pink și Monica Gabor
foto: Facebook

Monica Gabor s-a măritat în secret cu Mr. Pink

La aproape 10 ani de la divorț, Monica Gabor și Irinel Columbeanu își trăiesc viețile pe traiectorii total diferite. Omul de afaceri se luptă acum cu falimentul și cu singurătatea, în timp ce Monica trăiește un prezent roz alături de soțul chinez Mr. Pink, în Statele Unite ale Americii, într-o vilă de lux din Malibu, California. Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink, are și un băiețel dintr-o relație anterioară, pe Antony, extrem de atașat de Monica. Cei doi s-au căsătorit discret, la jumătatea lui iulie 2019, în Los Angeles. Locuiesc într-o vilă de 3,5 milioane de dolari, în Malibu.

Citește și:

Monica Gabor, imagini de milioane din vacanță. Ziua, mamă pentru Irina și Antony, seara, distracție cu topmodelele

Surorile Gabor, revedere în Dubai. Ramona și Monica și-au sărbătorit zilele de naștere pe lux și opulență

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1