Monica Bârlădeanu prezintă «Ferma Vedetelor». Ce spune fosta gazdă, Iulia Vântur

monica.jpg

monica barladeanu
Monica Bârlădeanu e noua prezentatoare de la "Ferma Vedetelor"
Foto: Click!

Click! a obţinut primele declaraţii ale Iuliei Vântur (36 de ani), după ce s-a aflat că aceasta nu va mai prezenta emisiunea “Ferma vedetelor”.

După două sezoane, ea a fost înlocuită cu Monica Bârlădeanu (38 de ani).

“Cu mare părere de rău a trebuit să renunţ, pentru o vreme, la proiectele din România, pentru că cele din India erau deja în derulare. Am lansat 3 piese, urmează să lansez alte 3 videoclipuri cu artişti importanţi din India, ce erau deja programate exact în perioada filmărilor pentru «Fermă». Mi-a fost imposibil să lipsesc pentru 3 luni, deşi am încercat să găsesc o soluţie. Apreciez faptul că PRO TV a înţeles şi mi-a susţinut decizia. Nu mi-a fost uşor, pentru că sunt foarte implicată emoţional în ceea ce am făcut în PRO TV, dar cred că vom mai avea ocazia să lucrăm împreună. Ştiu că am lăsat «Ferma» pe mâini bune şi mă bucur că tot o moldoveancă stă în capul mesei acolo. Monica tot ieşeancă e. Sunt alături de ei cu sufletul”, a declarat Iulia pentru Click!

Iulia Vântur nu a recunoscut niciodată relaţia cu Salman Khan

iulia vantur ferma vedetelor india
Iulia Vântur stă mai mult prin India
FOTO: Arhiva personală
Loading...

Citește și

  • iulia vantur dubai show prezentare de moda

    Două două săptămâni în care Iulia Vântur a dat Mumbai pe Dubai, frumoasa româncă se întoarce în India. Vedeta Pro Tv a filmat câteva videoclipuri pentru noile ei piese, pe care le va lansa curând, iar imediat după Paşte, a fost dintre invitatele speciale din show-ul „GR8 Women Awards 2017, eveniment la care a strălucit într-o rochie de prinţesă.

  • Aglomeraţie de vedete marţi seara, 21 martie, la Teatrul Naţional din Bucureşti, acolo unde s-au decernat Premiile Gopo, supranumite şi Oscarurile româneşti. Actorii de top au fost însă eclipsaţi de frumuseţile feminine, iar dintre toate, Monica Bârlădeanu ar fi trebuit să plece acasă cu o statuetă pentru “cel mai sexy decolteu”.