Monica Anghel va scrie o carte despre cum a slăbit 30 kg. «O să explic toate etapele»

monica-anghel-carte.jpg

Monica Anghel a anunțat că va urma să scrie o carte despre cum a slăbit 30 kg
Foto: Facebook

Monica Anghel a reușit să își schimbe complet look-ul și forma fizică, după ce a „topit” în jur de 30 de kilograme, cu dietă strictă și o viață activă, însă deși a reușit această performanță de una singură, vedeta nu își dorește că ceilalți doritori de siluete suple să treacă prin tot acest procedeu singuri sau „de capul lor”.

Așa că s-a gândit bine, iar cântăreața a ajuns la concluzia că a venit timpul să-și extindă aria de lucru și să se „aventureze” și în literatură, de specialiate însă. Artista a decis să scrie o carte, unde va detalia reușita sa de a slăbi 30 de kilograme. 

Monica Anghel vrea să scrie o carte despre cum a slăbit 30 kg

Pentru că o serie de firme producătoare de pastile de slăbit au început să-i folosească abuziv imaginea, cântăreața vrea să scrie o carte despre dieta ei, din care să reiasă clar că nu a luat pastile.

Mai mult decât atât, cântăreața a refuzat să își taie stomacul, procedură care „le-a salvat” de la diete drastice pe multe vedete. Aceasta nu s-a apucat însă de această luptă cu kilogramele de una singură, ci a apelat la serviciile unor profesioniști, care să o ajute să obțină rezultatele dorite fără să se înfometeze sau să apeleze la „produse minune” care promit „marea cu sarea”. 

monica-anghel1.jpg

Monica Anghel se mândrește în prezent cu o siluetă suplă
Foto: Facebook

Monica a luat decizia de a scăpa de kilogramele în plus după operația suferită la coloană, în urmă cu 2 ani, pentru o viață mai sănătoasă și mai puține probleme medicale pe viitor. Acum însă, mai multe firme se folosesc de imaginea ei pentru a-și vinde produsele de slăbit, iar vedeta nu acceptă să-și păcălească admiratorii sub nicio formă, așa că își dorește ca aceștia să reușească să scape de kilogramele în plus în mod natural, sănătos, asemeni ei. 

„Vreau să scriu o carte împreună cu o prietenă, despre procesul meu de slăbire, în care să explic toate etapele. Sunt multe site-uri care se folosesc de imaginea mea ca să își vândă produsele de slăbit și cu care nu am nici o legătură. Sunt oameni care îmi scriu și mă întreabă de ele”, a declarat, pentru Libertatea, Monica Anghel. 

„Am slăbit foarte sănătos, frumos şi asta datorită prietenei mele Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care îl are ţara asta. Al ei, dar şi datorită kinetoterapeutului, al psihologului, pentru că este foarte important să stăm bine cu echilibrul când ne apucăm să ne schimbăm viaţa, cât şi a unui nutriţionist”, spunea recent cântăreața. 

12-13-vedete-foto-2-3-col.jpg

Monica Anghel a slăbit și cu ajutorul sportului
Foto: Arhivă personală

Dieta minune cu care a slăbit Monica Anghel 

Cântăreața a apelat la regimul disociat și a slăbit inițial 20 de kilograme, iar pe restul le-a dat jos treptat. „Am reușit să pierd 20 de kilograme în 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mâncăm carne, inclusiv mezeluri, organe și tocătură - fără orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor... și aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate.

Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântână. Chiar și când mergeam la restaurant comandăm un platou cu mai multe sortimente de brânză.

 

 

Am reușit să scap de 20 de kilograme... e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar în primele două săptămâni, iar după aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Mă frustra puțin ideea, însă știam de la soțul meu că așa se întâmplă - după o slăbire bruscă se petrece una treptată. Chiar și organismul se obișnuiește cu un anumit regim de alimentație și nu mai reacționează așa surprins”, povestea vedeta, care urmează să ofere și mai multe secrete de slăbit în viitoarea sa carte. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1