Monica Anghel, supărată și revoltată. I-a fost omorât cățelul chiar în propria curte

monica_anghel.jpg

monica anghel
Monica Anghel, îndurerată și revoltată de pierderea câinelui său
Foto: captură video Antena 1

Monica Anghel (45 de ani), una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și mare iubitoare de animale, are o durere adâncă în suflet. Unul dintre cei cinci căței ai săi a fost omorât.

Vestea a fost făcută publică de cântăreață pe contul ei de Facebook, acolo unde și-a strigat revolta. Cățelul ei credinicios a fost otrăvit chiar în curtea sa. Monica Anghel nu-și poate explica de ce și cum s-a petrecut acest lucru, dar cert este că Ursu a fost omorât de oameni fără suflet.

"Sunt tristă, tare tristă. Astăzi mi-a fost omorât cățelul, unul din cei cinci. Ursu, Ursu îl chema. De când l-am născut pe fiul meu, Ursu l-a păzit în permanență, lângă cărucior, lângă țarc, se juca cu el, ne întâmpina pe toți cu o bucurie imensă... Ursu nu a ieșit niciodată din curte, niciodată, iar astăzi a fost otrăvit în curtea noastra. Curtea noastră proprietate privată. Cum se poate așa ceva? Îmi poate explica și mie cineva? Cum??????", a scris cunoscuta artistă pe contul ei de socializare.

Loading...
 
 

Citește și

  • Marţi seara, la o cunoscută berărie din Capitală, îndrăgita solistă a lansat o piesă de suflet, care acum e pe buzele tuturor. Muzica melodiei “Ne iubeşte cineva” a fost compusă chiar de către fratele Monicăi Anghel (45 de ani), Alexandru, iar versurile îi aparţin Theei Miculescu. După concert, Monica Anghel ne-a vorbit despre cei mai dragi oameni din viaţa ei şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

  • oana sarbu monica anghel

    În anii `90, Silvia Dumitrescu (56 de ani) și Florin Ochescu (63 de ani) s-au căsătorit. Au dat o petrecere luxoasă și au avut numai invitați de seamă. Printre aceștia, s-au numărat și Oana Sârbu (47 de ani), Monica Anghel (44 de ani) și Dan Bittman (53 de ani), cei mai iubiți artiști de atunci. Vedetele s-au schimbat radical în ultimii 22 de ani, iar imaginile dovedesc acest lucru.

  • Marţi seara, la o berărie din Capitală, Monica Anghel (44 de ani) a lansat o piesă de suflet, “Ne iubeşte cineva”, compusă chiar de fratele ei, Alexandru. Apariţia publică vine după o pauză îndelungată, căci în 2014, artista a renunţat să mai prezinte matinalul de la Europa FM, să mai jurizeze concurenţi la “Te cunosc de undeva” (Antena 1), dar şi la colaborarea cu trupa de umor a lui Toni Grecu.

  • Monica Anghel şi Giulia Anghelescu, cântăreţele de 44 şi, respectiv, 30 de ani, nu mai ţin cont de vârstele lor din buletin şi se distrează de minune alături de copiii lor, cântând şi dansând după melodii pentru cei mici.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1