Monica Anghel a împlinit 49 de ani. În tinerețe s-a măritat cu bărbatul care a salvat-o de la moarte, după o liposucție

monica_anghel_30189-mediafax_foto-mediafax_foto.png

Monica Anghel alături de Andrei Carandino
Monica Anghel alături de fostul soț, Andrei Carandino
Foto: Mediafax

Monica Anghel a împlinit 49 de ani, luni, 1 Iunie, de ”Ziua Copilului”! Are o familie frumoasă, se consideră o femeie împlinită, pe toate planurile, însă nu mulți știu că, acum 26 de ani, ea s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, în urma unei operații în zona abdominală. Cel care a scăpat-o din gherele morții a fost chirurgul Andrei Carandino, care mai apoi i-a devenit și soț, pentru 11 ani. Povestea îți dă fiori, solista recunoscând că a avut chiar și gânduri negre, din cauza durerilor cumplite.

Interpreta Monica Anghel, pe care o veți vedea și în noul sezon al show-ului ”Te cunosc unde undeva” (Antena 1 ), a împlinit 49 de ani. Este sănătoasă și un munte de veselie însă a avut în viață și momente de cotitură. Vedeta ascunde o poveste de viață dureroasă. În anii tinereții, ea a ținut zeci de diete, pentru a avea o talie de viespe, iar la un moment dat a apelat și la o intervenție chirurgicală, pentru a scăpa de burtică (n.r.-liposucție), care însă avea să o aducă în pragul morții. "Eu ştiam că trebuie să fie două incizii mici, într-o parte şi alta a abdomenului, iar când m-am trezit cu toată burta tăiată mi s-a făcut rău!", a povestit Monica Anghel, la emisiunea ”Dincolo de aparențe”, a Florentinei Fântânaru.

monica_angjel_in_tinerete.png

Monica Anghel în tinerețe
Monica Anghel, în tinerețe

Abdomenul i se necrozase și, din cauza durerilor cumplite, Monica a vrut să-și pună capăt zilelor. Speriat, medicul care a operat-o a fugit din țară. Salvarea avea însă să vină din partea chirurgului Andrei Carandino, care, în urma unor operații complexe, a reușit să o vindece complet. Soarta a făcut ca Monica să se îndrăgostească de salvatorul ei, ei devenind, în scurt timp, soț și soție. În 2005, după un mariaj de 11 ani,  Monica și Andrei au decis să pună punct căsniciei, din motive doar de ei știute, dar și acum îi leagă o frumoasă prietenie.

monica_sot_marian1.jpg

Monica Anghel și actualul ei soț, Marian Caraivan
foto: arhivă personală

Citește și:

Poftiți la conacul cu 8 camere al Monicăi Anghel! Cât te costă să te cazezi în acest colț de Rai

Fotografie de colecție cu Monica Anghel și părinții ei! Ce bine se țin la peste 70 de ani!


 
 

Loading...

Citește și

  • Monica Anghel a reușit să își schimbe complet look-ul și forma fizică, după ce a „topit” în jur de 30 de kilograme, cu dietă strictă și o viață activă, însă deși a reușit această performanță de una singură, vedeta nu își dorește că ceilalți doritori de siluete suple să treacă prin tot acest procedeu singuri sau „de capul lor”.

  • Unii spun că şi-a tăiat stomacul, alţii că a ţinut diete dure şi aşa a reuşit să slăbească atât de mult. În realitate Monica Anghel a mizat pe trei lucruri: alimentaţie corectă, sport şi proceduri de înfrumuseţare. În 8 luni a dat jos 30 kg, iar acum se menţine. Artista ne-a povestit ce a determinat-o să facă această schimbare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1