„Miss România” Matilda Pascal-Cojocărița a împlinit vârsta de 60 de ani! Uite cât a slăbit!

matilda-pascal-cojocarita.jpg

Matilda Pascal Cojocarita
Matilda Pascal Cojocăriţa a împlinit vârsta de 60 de ani pe 4 octombrie

Interpreta de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița, ex-Miss România în anul 1979, a făcut azi o cifră rotundă: a împlinit 60 de ani! Artista este mamă și fericită bunică a trei nepoți superbi.

Pare incredibil, dar Matilda Pascal-Cojocărița a împlinit azi, 4 octombrie, vârsta de 60 de ani! Interpreta de muzică populară, care a fost desemnată Miss România în anul 1979, la un concurs de frumusețe de la Costinești, a schimbat prefixul cu zâmbetul pe buze, fără să fie notalgică după tinereţe. Iar asta pentru că artista arată excepțional, în plus are o siluetă de vis după ce “a topit” kilogramele în plus.

matilda-pascal-cojocarita_3.jpg

Matilda Pascal Cojocarita
Matilda Pascal Cojocariţa arată ca o divă la 60 de ani

Matilda şi-a schimbat stilul alimentar, s-a axat pe alimente sănătoase și aşa a reuşit să slăbească aproape 10 kg în două luni şi jumătate. Apoi a reușit să se mențină. ”Nu doresc să slăbesc mai mult, e bine așa. De la o anumită vârstă nu e bine să slăbești nici prea mult”, ne-a spus Matilda. Artista a renunțat la zahăr și nu mai consumă carne roșie, de vită şi de porc. Iar noul regim alimentar adoptat o face să aibă un tonus bun. ”Mănânc doar carne de pasăre, de la țară, și pește. Nu mai consum carne de porc și de vită. În paralel, am renunțat și la zahăr, la făinoase și evit prăjelile. Mă simt mult mai bine așa. Și mult mai ușoară. Am slăbit aproape 10 kg, parcă sunt alt om”, a povestit Matilda Pascal-Cojocărița pentru Click!

matilda_miss.jpg

matilda pascal cojocarita
Așa arăta Matilda Pascal-Cojocărița pe vremea când devenea Miss România
foto: arhivă personală

Interpreta este căsătorită cu dirijorul și violonistul Ștefan Cigu. ”La mulți ani… ești minunea din viața mea!”, a fost mesajul pe care Ștefan Cigu l-a lăsat azi pe Facebook pentru interpreta de muzică populară. Interpreta are trei nepoți. Doi băieți de la fiul ei, Alin Pascal, Adam și Tudor, și o fetiță, Miriam, de la Horațiu, fiul lui Ștefan Cigu. Aniversarea zilei de naștere a prins-o pe drum pe superba artistă. ”Suntem în mașină, mergem la Focșani, avem spectacol. Eu sunt al patrulea copil născut de mama mea, care m-a adus pe lume la 26 de ani. La 36, mama era bunică de la sora mea mai mare, ne-a povestit artista, căreia îi urăm și noi, ”La mulți ani!”. Tot azi este născută și Daniela Condurache, care a împlinit 62 de ani.  

matilda-pascal-cojocarita_2.jpg

matilda pascal cojocarita stefan cigu
Alaturi de sotul ei, violonistul Ştefan Cigu
Loading...

Citește și

  • matilda pascal cojocarita

    Primul concurs de frumusețe din epoca modernă a avut loc la Costinești, în vara anului 1979, sub numele de ”Muncă, Tinereţe, Frumuseţe”. Câștigătoarea de atunci avea 21 de ani și și a rămas, peste ani, la fel de frumoasă. Este vorba despre cântăreața d emuzică populară matilda Pascal-Cojocărița.

  • Matilda Pascal Cojocarita

    Matilda Pascal-Cojocărița pare o nouă persoană. Poți spune că a descoperit leacul împotriva îmbătrânirii. Întotdeauna a fost pozitivă, cu zâmbetul pe buze, dar acum a decis să-și schimbe şi modul de viață. A renunțat la trei alimente, la zahăr, la făinoase și la carnea roșie, și a scăpat de 10 kg.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1