Miss România i-a stricat lui Aurel Tămaș căsnicia?

12_foto-1-4-col.jpg

Aurel Tămaş este căsătorit de 20 de ani cu Marieta, şi au împreună un băiat, Antonio

Cupidon a luat-o razna în ultima vreme! Deşi este căsătorit şi are un copil în vârstă de 17 ani, asta nu l-a împiedicat pe celebrul cântăreţ Aurel Tămaş să se îndrăgostească de Eliza Ancău, o clujeancă frumoasă, cu câteva titluri de Miss. Cel puţin aşa susţin apropiaţii lor.

În urmă cu câteva zile au părut primele zvonuri despre divorţul lui Aurel Tămaş (56 de ani), căsătorit de 20 de ani cu Marieta Tămaş şi cu care are un fiu, Antonio (17 ani). Artistul a negat bârfele, însă există şi o parte nespusă a acestei situaţii. Surse din anturajul lui Tămaş susţin că solistul ar avea, de vreo patru ani, o relaţie extraconjugală, de care soţia lui are habar, însă cei doi au decis de comun acord să locuiască sub acelaşi acoperiş pentru binele fiului lor, dar şi pentru a-şi proteja impresionanta avere. 

Cine este femeia care i-a furat inima lui Aurel Tămaş?

12_foto-2-2-col-una-din-ele.jpg

Eliza Ancău a câştigat mai multe concursuri de Miss, inclusiv peste hotare

 

Eliza Ancău, căci despre ea este vorba, are doar 25 de ani, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice din Cluj şi are în palmares mai multe titluri de Miss. Surse din anturajul celor doi spun că fata se bucură de mari privilegii din partea iubitului mai în vârstă decât ea cu 31 de ani.

”Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună însă nu mai au nici o treabă”, a declarat o sursă din anturajul artistului, pentru ziarul Click!

Eliza, frumoasa înaltă cu ochi albaştri şi părul lung ca al Ilenei Cosânzeana, a lucrat ca asistentă la emisiunea artistului, ”Minunile lui Tămaş”, difuzată la Look TV, în plus îl impresariază pe Aurel.

Contactat telefonic, Aurel Tămaş a infirmat zvonul că ar avea o amantă: ”Nu este adevărat. Fata asta lucrează la televiziune la mine, s-a ocupat de managerierea unor artişti şi a mers în America pentru că ea a organizat turneul. Din partea unora, m-ar putea cupla şi cu bărbaţi”, a declarat Aurel Tămaş pentru Click!

S-au dat de gol şi pe Internet

 Se pare că Tămaş i-a cucerit şi pe părinţii Elizei.

12_foto-4-2-col-banda-pe-ochi-la-femeia-din-stanga.jpg

S-a împrietenit şi cu mama iubitei

 

Aceştia apar alături de fiica şi Aurel într-o poză de grup care a fost postată pe o reţea de socializare.

12_foto-3-1-col.jpg

Cei doi şi-au pus fotografia de la TV pe tort

 

În plus, ea i-a urat acestuia ”La mulţi ani!”, într-o postare romantică, pe Facebook. 

answear.ro%20

Loading...

Citește și