Misha și Connect-R au dus-o pe Maya în Delta Dunării. Uniți de dragul fetiței

18-connectr.jpg

Misha, Connect-R și Maya petrec împreună vacanțele

Deși au divorțat acum ceva timp, Misha (28 de ani) și Connect-R (37 de ani) au făcut pace de dragul fetiței lor, Maya (5 ani). Cei doi merg împreună în vacanțe, la fel ca orice familie fericită.

Primul sejur în trei a fost în martie, în Zanzibar, iar acum se află în Delta Dunării. Acolo s-au plimbat cu şalupa, s-au bucurat de apusurile superbe și au mers la piscină. Misha s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, au ajuns și în fața altarului alături de naşii Pepe (39 de ani) și Raluca Pastramă (33 de ani). Pe 25 ianuarie 2014, Misha a născut-o pe Maya.

connectr_maya.jpg

connectr maya delta dunarii
Connect-R și fetița lui, într-o ipostază duioasă
Foto: arhivă personală

 

După patru ani de căsnicie, Connect-R a anunţat oficial că el și Misha au divorţat. Ei au fost dărâmaţi psihic după ce au aflat că fetiţa lor are o boală autoimună. Afecțiunea a lăsat urme pe chipul micuței, căci fetiţa a rămas cu un mic strabism din cauza căruia poartă ochelari. Deși au fost împreună în vacanță, Misha și Connect-R au evitat să posteze poze împreună. 

 

misha.jpg

misha delta dunarii
Misha a pozat într-un peisaj de vis
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • misha si connect-r

    Connect-R (36) a fost invitat de Mihai Morar în platoul emisiunii "Răi da' buni" şi a răspuns cu sinceritate întrebărilor primite. Artistul a vorbit despre seriozitatea cu care îşi tratează profesia, cât şi despre aspecte din viaţa personală. Desigur, subiectul relaţiei sale cu fosta soţie nu a putut fi trecut cu vederea, iar cântăreţul a profitat de ocazie pentru a face o declaraţie de dragoste surpinzătoare celei de care s-a separat în urmă cu aproximativ trei ani.

  • connect r

    Solistul Connect-R rămâne tăticul perfect, iar divorțul de Misha nu a modificat cu nimic relația lui cu micuța Maya. Anul acesta, de ziua lui, va susţine un concert de mare anvergură la Sala Palatului din Bucureşti, dar până atunci își tot răsfață familia prin vacanțe.