Misha arată beton, după divorțul de Connect-R

m18-19-v-2-col-misha-fosta-.jpg

S-a tuns periuţă, ca să nu mai meargă des la coafor. Misha este de nerecunoscut acum

Misha (26 de ani), fosta soție a lui Connect-R (36 de ani), este într-o continuă schimbare!

De când nu mai formează un cuplu cu celebrul artist, Misha încearcă să se reinventeze, să își încarce bateriile prin diferite schimbări de look: tunsori și culori diferite ale părului, dar și stiluri vestimentare care mai de care mai sofisticate.

Prezentă joi seară la un eveniment, Misha ne-a spus: “M-am reinventat de ceva timp. Mă simt bine oricum, sunt o tipă cameleonică. Nu am un stil anume vestimentar, mă îmbrac și mai elegant și mai sport, depinde de stare. Sunt foarte bine acum, sunt o femeie puternică. Am de gând să îmi las părul să crească pe viitor. Este ușor cu tunsoarea pe care o am acum pentru că sunt tot timpul fresh, doar că frizura aceasta pe care o am acum nu merge chiar la orice. Sincer, m-am săturat să am tot timpul același look. Acum vreau să îmi las breton, o să fie o schimbare treptată”.

Loading...

Citește și

  • A fost motorul familiei şi a trudit pe brânci pentru bunăstarea celor dragi. Cu 5.500 de euro pentru un concert, apariţii în emisiuni TV şi contracte de imagine, Connect-R a putut strânge o avere frumuşică. În 2015, când în căsnicie era totul roz, el cumpărase o vilă superbă, care le-a devenit “cuibuşor”, însă iată că acum, odată cu divorţul, toate planurile s-au dus pe Apa Sâmbetei.

  • Connect-R și Misha au pornit pe căi sepate în urmă cu doi ani, când au decis să divorțeze în secret, anunțul fiind făcut public abia în urmă cu câteva ore, de către cântăreț, prin intermediul rețelelor de socializare. Deși au luat această decizie, cei doi artiști au hotărât să rămână prieteni pentru binele fetiței lor, Maya.