Mișcare importantă făcută de ProTv. Cum contracarează producția „Fructul oprit”

Trustul Pro îi dă lovitura de grație Antenei 1! Serialul inspirat din același roman după care s-a făcut și “Fructul oprit” începe de luni la Pro 2, fostul Acasă. Abia am intrat în noul an și e pe cale să înceapă și eterna rivalitate între Pro TV și Antena 1. Click! a aflat si îți spune toate secretele din culisele celor două noi producții.

De luni, de la ora 22.00, în fiecare seară de luni până duminică, va fi difuzat serialul “Iubire ascunsă”, în original „Aşk-ı Memnu”, producție 2008, care a mai fost difuzată și de postul Kanal D, în trecut. Nimic wow până aici, dar dacă va spunem că acest serial e cel după care producatoarea Ruxandra Ion s-a inspirat pentru a face “Fructul oprit”, o noua productie de cursa lunga ce urmează să fie difuzat la Antena1, atunci altfel stau lucrurile. Cei de la Antena 1 anunță de câteva luni bune că vor avea premieră pentru “Fructul oprit”, că acesta a fost produs și regizat de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Radu Grigore și Simona Macovei, inspirat dintr-un celebru roman turcesc. El va fi difuzat începând cu 15 ianuarie, de la ora 20:00. Mai mult, “Fructul oprit” se bucură de echipament de filmare de ultimă generație și de o echipă de producție și distribuție extrem de valoroasă. Din distribuție vor face parte nume mari precum Carmen Tănase, Adrian Titienii, Adriana Trandafir, Alina Chivulescu , Marian Ralea sau Alina Pușcaș și mulți alți tineri debutanți sau cu experiență precum Doinița Oancea, Cristina Ciobanasu sau Vlad Gherman.

În culisele poveștii

“Așk-ı Memnu” este un serial de televiziune de genul dramă, o poveste romantică, difuzată inițial pe postul din Turcia Kanal D între 2008 și 2010. Este vorba de o adaptare a romanului "Așk-ı Memnu" al lui Halit Ziya Ușaklıgil din anul 1899, plasat în Istanbulul contemporan, în secolul al XIX-lea. Telespecatorii români care au văzut deja povestea știu că Adnan Ziyagil trăiește pe țărmul strâmtorii Bosforului din Istanbul, împreună cu cei doi copii ai săi, fiica adolescentă Nihal și fiul de unsprezece ani Bülent, nepotul său Behlül și personalul din casă. Behlül, fiul verișorului lui Adnan, s-a mutat după ce părințîi lui au murit într-un accident de mașină când era tânăr. Dna Deniz Decourton este bona copiilor și locuiește în casă cu mult înainte de moartea soției lui Adnan. Vaduvul bogat, atrage atenția lui Firdevs Yöreoğlu, care are două fiice și și-a pierdut recent soțul. Peyker Yöreoğlu (fiica cea mare a Firdevs) se căsătorește cu Nihat Önal. Adnan se îndrăgostește de Bihter, care e mult mai tânăr și mai frumos. Povestea este foarte complicată și se va mai compilca de la un episod la altul apărând noi personaje. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1