Mirela Vaida, planuri pentru un al treilea copil: «Mi-am pus în minte»

mirela.jpg

Foto
Mirela Vaida este mama a doi copii
Foto:Arhivă personală

Mirela Vaida este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, având o carieră de succes, o familie iubitoare şi doi copii cu care se mândreşte nespus de mult. Cu toate acestea, prezentatoarea se gândeşte destul de serios să adauge un nou membru familiei, căci rolul de mamă i se pare cel ma frumos dintre toate.

Mirela are 36 de ani şi doi copii despre care vorbeşte cu multă dragoste, dar recunoaşte deschis că şi-ar dori încă un micuţ, chiar dacă acest lucru înseamnă un volum de muncă în plus, deoarece nimic nu se compară cu sentimentul pe care rolul de părinte îl creează.  

“Eu am 36 de ani şi am doi copii mici, însă mi se pare că l-aş face pe al treilea. Mi-am pus în minte planul: să crească cel mic, să îl scot din pampers, să meargă singur, să înţeleagă când îi spun mâncare şi alte lucruri şi aş mai face unul pe la 38 de ani”,mărturiseşte vedeta, în interviul acordat în cadrul emisunii Agenţia VIP. 

media-147473672088167600.jpg

foto
Mirela Vaida se gândeşte serios să devină mamă pentru a treia oară
Foto:Arhivă personală

De numeroase ori, Mirela a povestit că familia ei este una în care persoanlităţile puternice se întâlnesc şi că echilibrul nu se atinge cu uşurinţă adesea. "Deşi sunt copiii mei, Carla şi Vladimir sunt destul de diferiţi. Credeam iniţial că voi reuşi să mă impun în faţă lor, că voi fi o mama puternică. Uite însă că mi-au dat o lecţie. I-am crescut pe amândoi la fel, însă cel mic, Vladimir, a devenit foarte dependent de mine şi mămos. Nu pot face nimic pentru că vrea numai în braţe, pupat, giugiulit, întors pe toate părţile. Carla este mai independentă. Ori aşa or fi femeile în ziua de azi, ori aşa e ea, cert este că Vladimir, un leu născut în luna august, m-a doborât. Deja face legea între femeile din casă, adică între mine, bonă şi Carla", a declarat recent Mirela.

mirela_boureanu_vaida_4_0.jpg

foto
Mirela Boueranu Vaida şi cei doi copii ai săi
Foto:Arhivă personală

În plus, a mărturisit că soţul ei a ajutat-o foarte mult cu micuţa Carla, ceea ce a condus la formarea unei legături aparte tată-fiică. „Soţul meu a crescut-o pe Carla până la un an şi jumătate când a apărut Vladimir în peisaj pentru că eu a trebuit să îmi reiau serviciul la nici două luni de la naştere. A fost foarte greu pentru el, ca bărbat, să se ocupe în cea mai mare parte a timpului de fetiţă noastră, dar a fost şi foarte frumos. Au o relaţie specială.(...) este fată tatii Carla şi el o iubeşte că pe ochii din cap, iar eu sunt foarte geloasă pe faptul că ea îi răspunde într-un fel foarte special", a completat Mirela. 

Loading...
 
 

Citește și

  • mirela boureanu vaida emisiune noua

    Pauza în televiziune se încheie în curând pentru Mirela Boureanu Vaida. Prezentatoarea a primit o nouă emisiune, tot un show matrimonial, format cu care a făcut audienţe record la Antena 1. Vedeta staţiei din Băneasa şi-a anunţat noul proiect pe contul de socializare şi i-a invitat pe fanii ei să se înscrie la preselecţii.

  • mirela vaida mireasa pentru fiul meu

    Show-urile matrimoniale au făcut audienţe peste aşteptări la Antena 1, acolo unde Mirela Boureanu Vaida a prezentat "Mireasă pentru fiul meu". La finele anului, vedeta, care i-a ţinut locul Simonei Gherghe, aflată în concediu de maternitate, a anunţat că se retrage de la "Acces Direct", dar nu şi din televiziune. Cum era şi firesc au început să circule zvonuri potrivit cărora, vedeta s-ar întoarce la cârma emisiunii care uneşte cupluri, dar prezentatoarea a ţinut să făcă declaraţii pe marginea acestui subiect.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1