Mirela Vaida, escapadă la munte cu familia. Ce frumoşi sunt copiii prezentatoarei!

mirela_vaida

mirela vaida prezentatoare totul pentru dragoste
Mirela este o femeie împlinită, având o carieră de succes şi doi copii
Foto:Arhivă personală

Mirela Vaida are o carieră de succes şi o familie frumoasă, fiind mama a doi copii. După ce a muncit intens la filmările reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu” a decis să plece într-o escapada cu familia pentru a se relaxa şi a profita de toamna blândă. Zis şi făcut! Bagajele au fost făcute în scurt timp, iar cei mici au alergat veseli, bucurându-se de aerul curat de munte şi de razele soarelui.

Mirela Vaida a plecat alături de soţul ei şi cei doi copii, o fetiţă şi un băiat, într-o mică excursie în Fundata pentru a profita de aerul curat de munte, căci răcelile s-au ţinut scai de cei mici, potrivit mărturisirilor făcute de prezentatoarea TV.

mirela_boureanu_vaida_4_0_1.jpg

mirela boureanu alaturi de cei doi copii
Mirela a vorbit în repetate rânduri despre cei doi copii ai săi, susţinând că au personalităţi puternice
Foto:Arhivă personală

Mirela a povestit că pregătirile pentru plecarea la Fundata nu au durat prea mult şi că cei doi copii au profitat din plin de vremea frumoasă, alergând nestingheriţi şi jucându-se în aer liber. "A fost o plecare inopinată. Nici nu poți să-ți organizezi prea multe lucruri când copiii sunt așa mici. După o săptămână în care nu i-am scos din casă din cauza unor mici răceli, am zis că plecăm unde vedem cu ochii. Voiam undeva la munte, să ne bucurăm de aer curat. Nu am avut niciun plan, nicio rezervare, nimic. Ieșirile astea ies cel mai bine, pentru că nu ești presat de niciun program. Dacă e o parte bună în faptul că și în weekend copiii se trezesc la ora șase, asta este: am avut timp să facem bagajul și să plecăm la drum foarte devreme. Am mers spre Brașov și am mers prin localitățile pe care le știm cu toții și ne-am oprit unde am văzut mai puțină lume, mai puțină aglomerație. Mi-am dorit foarte mult să ne bucurăm de acest weekend frumos de toamnă, să-i las se joace afară, să vadă văcuțele la păscut, să vadă caii, să se joace cu cățeii și să cadă seara rupți de oboseală, să doarmă neîntorși. Ne-am jucat, ne-am alergat, ne-am simțit bine, doar somnul n-a fost așa odihnitor pentru că Vladimir este sensibil când schimbă mediul și patul. Dar a fost bine, nu pun comoditatea mea pe primul loc, ci bucuria lor", a relatat Mirela Vaida.

copii-mirela-vaida-la-fundata

copii mirela vaida
Cei doi copii ai prezentatoarei s-au jucat veseli în aer liber
Foto:Arhivă personală

Duminică, în ziua sărbătoririi Sfintei Parascheva, Mirela a mers la o biserică micuţă din zona respectivă unde cei doi copii au fost împărtăşiţi. "Duminică am fost la o bisericuță mică de acolo, foarte frumoasă, ca un monument istoric, cu un altar micuț, plină de oamenii locului. Am prins începutul Sfintei Liturghii, i-am împărtășit pe copii și am plecat de acolo cu o liniște în suflet, a adăugat aceasta. 

Mirela Vaida îşi doreşte să devină mamă din nou 

Mirela are 36 de ani şi doi copii despre care vorbeşte cu multă dragoste, dar recunoaşte deschis că şi-ar dori încă un micuţ, chiar dacă acest lucru înseamnă un volum de muncă în plus, deoarece nimic nu se compară cu sentimentul pe care rolul de părinte îl creează.  

mirela-vaida-copil

mirela vaida şi fetiţa
Mirela Vaida se gândeşte serios la posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară
Foto:Arhivă personală

“Eu am 36 de ani şi am doi copii mici, însă mi se pare că l-aş face pe al treilea. Mi-am pus în minte planul: să crească cel mic, să îl scot din pampers, să meargă singur, să înţeleagă când îi spun mâncare şi alte lucruri şi aş mai face unul pe la 38 de ani”,mărturiseşte vedeta, în interviul acordat în cadrul emisunii Agenţia VIP. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Foto

    Mirela Vaida este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, având o carieră de succes, o familie iubitoare şi doi copii cu care se mândreşte nespus de mult. Cu toate acestea, prezentatoarea se gândeşte destul de serios să adauge un nou membru familiei, căci rolul de mamă i se pare cel ma frumos dintre toate.

  • mirela boureanu vaida emisiune noua

    Pauza în televiziune se încheie în curând pentru Mirela Boureanu Vaida. Prezentatoarea a primit o nouă emisiune, tot un show matrimonial, format cu care a făcut audienţe record la Antena 1. Vedeta staţiei din Băneasa şi-a anunţat noul proiect pe contul de socializare şi i-a invitat pe fanii ei să se înscrie la preselecţii.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1