Mirela Vaida, cadou de 70.000 de euro de la soţ, pentru că-i face al treilea copil

m1mirela-vaida-insarcinata-.jpg

Mirela Vaida este însărcinată în luna a şasea, însă burtica ei abia se vede
Fotografii: BLITZ

În ultimele 3 luni de sarcină, solista Mirela Boureanu Vaida (36 de ani) s-a retras din proiectele TV, însă continuă să urce pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Actriţa se pregăteşte să aducă pe lume al treilea copil, un băieţel, şi se simte excelent. Mirela a fost surprinsă de paparazzii Click! la volanul noii ei maşini, un superb Audi Q7.

Bolidul valorează peste 70.000 de euro şi e cadou de la soţul Alexandru Vaida, director de vânzări în cadrul unei mari companii. Noua achiziţie se pare că îi dă ceva bătăi de cap pentru început. Actriţa s-a străduit circa cinci minute să-şi parcheze maşina la milimetru. La coborâre, surpriză: Mirela Vaida purta haine foarte lejere, fără nici un accesoriu care ar putea incomoda o gravidă activă. Vedeta îşi păstrează ritmul alert de viaţă, fiind implicată în creşterea şi educarea celor doi micuţi ai ei, Carla (4 ani) şi Vladimir (2 ani).

m214_mirela-vaida-sot-alexa.jpg

Mirela Vaida, alături de soţul ei şi de copii. Aici au preferat să evite traficul şi să ia metroul

Chiar dacă silueta de gravidă a căpătat un contur vizibil, Mirela Vaida se menţine în formă mergând la hypermarket cu copiii şi împingând singură căruţul de cumpărături, după cum mărturiseşte chiar pe blogul personal. „E probă de foc să nu cedez în faţa presiunii copiilor. (...) M-am dus să-i iau de la grădiniţă pe la ora 16. Am plecat mai devreme, să găsesc lejer un loc de parcare. Pentru că în apropiere e un hypermarket, zic hai să-i iau repede şi să cumpăr un kilogram de clementine şi nişte lapte. Atât! Cât ar fi trebuit să mă coste? Vreo 15 lei! Când mă uit în coş… pfff!‍ Plin de jucării.Ajungem la casă. «487 de lei, vă rog» Cââât?! 487? Am impresia că nu procedez bine făcându-le acum toate poftele”, a povestit Mirela Vaida.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1