Mirela de la Insula Iubirii își cere iertare de la ceilalți concurenți ai emisiunii

mirela-banias.jpg

Mirela de la Insula Iubirii își cere iertare de la ceilalți concurenți
Foto Facebook

Mirela Baniaș de la Insula Iubirii a ținut să-și ceară iertare de la toate persoanele pe care le-a rănit de-a lungul acestui an și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Mirela a avut parte de mai multe conflicte provocate de apariția ei în cadrul emisiunii «Insula Iubirii».

Din cauza divergențelor și a vorbelor dure aruncate între ea și alți concurenți, Mirela și-a propus să intre in 2019 cu conștiința împăcată. Astfel că, ea a v rut să le ceară iertare celor cărora ea le-a greșit. 

Mirela de la Insula Iubirii își cere iertare de la colegi

48429146_2327683067354401_618309487706505216_n.jpg

Mirela Baniaș a avut un conflict cu Hannelore și Bogdan
Foto Facebook

„Dragii mei, aici vorbesc de toată lumea din viața mea. Dacă v-am supărat cu ceva, eu îmi cer scuze în fața voastră. Și vorbesc în special de Ionuț și restul colegilor de la Insula Iubirii. Am răspuns unor întrebări care într-adevăr, mai bine rămâneau fără răspuns din partea mea. Nu vreau să fie nimeni suparat și să ne purtăm ură unul altuia. Eu îmi asum fiecare vorbă, de asta, îmi cer scuze dacă v-am supărat. Cred că acum, în preajma Crăciunului, ar trebui să fim axati pe familie și prieteni dragi. Insula Iubirii s-a terminat, si acum ne vedem fiecare de viața lui și de prioritățile lui. Chiar dacă nu suntem toți prieteni în viața de zi cu, hai ăa nu fim nici dusmani pe rețelele de socializare. Vă doresc tuturor sărbători minunate și multă iubire din partea celor dragi, iar pe tema din aceste zile considerați că este subiect închis pentru mine”, a scris Mirela de la Insula iubirii pe contul de socializare. 
 

Loading...
 
 

Citește și