Mirela Boureanu Vaida se întoarce la tv! A început preselecţiile

mirela_boureanu_vaida.jpg

mirela boureanu vaida emisiune noua
Mirela Boureanu Vaida va prezenta tot o emisiune matrimonială
foto: Antena 1

Pauza în televiziune se încheie în curând pentru Mirela Boureanu Vaida. Prezentatoarea a primit o nouă emisiune, tot un show matrimonial, format cu care a făcut audienţe record la Antena 1. Vedeta staţiei din Băneasa şi-a anunţat noul proiect pe contul de socializare şi i-a invitat pe fanii ei să se înscrie la preselecţii.

Mirela Vaida revine pe sticlă în luna februarie la Antena 1 şi va face ceea ce ştie mai bine. Va uni destine sau va asculta poveşti de dragoste. Fosta prezentatoarea a reality show-urilor „Mireasa pentru Fiul meu”, „2K1” și înlocuitoarea Simonei Gherghe pentru o perioadă la „Acces Direct”, va prezenta tot o emisiune matrimonială. 

"Ţie cum ţi-e dragostea? Trăieşti o poveste incrdibilă, o poveste secretă sau chinuitoare? Trimite-mi povestea ta la Totul pentru dragoste”! În curând, la Antena 1! Aștept povestea voastră despre viață, luptă, dragoste și izbândă pe www.casting.a1.ro! Vom încerca să discutăm, liber și sincer, despre toate problemele și ingredientele unei relații de cuplu, alături de specialiști, terapeuți de cuplu, astrologi, parapsihologi. Nu dăm lecții, ci primim lecții de la fiecare poveste în parte, pentru că, azi, adevărata provocare nu este să ai o relație, ci să o menții și să o condimentezi în timp, astfel încât să te împlinească, să-ți aducă liniște, să te facă un om complet!”, și-a anunțat Mirela Vaida fanii.

Echipa „Totul pentru dragoste” a început deja pregările, astfel că, în perioada următoare, toţi cei care doresc să participe la emisiune sunt invitaţi să se înscrie la preselecţii. 

Mirela Vaida va avea alături de ea specialiști din mai multe domenii și împreună vor încerca să deslușească problemele complicate ale oamenilor simpli.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • mirela boureanu vaida copii

  Mirela Boureanu Vaida are treabă multă acasă! De când a renunţat la postul de prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, vedeta a mărturisit că cei doi copii ai săi îi ocupă tot timpul. Fanii au remarcat că s-a dedicat vieţii de familie şi au creat pagini de Facebook, grupuri speciale şi forumuri, dorind să o revadă din nou pe sticlă.

 • mirela boureanu vaida emisiune noua

  Miercuri, 8 noiembrie, la un centru de evenimente în Otopeni, a avut loc “Gala Performanţei & Excelenţei”, organizată de vedeta TV Adela Diaconu. Una dintre premiante a fost şi Mirela Boureanu Vaida (35 de ani), care ne-a spus noutăţile din viaţa ei.

 • mirela vaida

  Emisiunea „Acces Direct” este prezentată de Mirela Vaida de când Simona Gherghe a născut, dar în cadrul ediției din 16 noiembrie, Vaida a mărturisit că urmează să plece foarte curând de la emisiune.

 • mirela vaida mireasa pentru fiul meu

  Show-urile matrimoniale au făcut audienţe peste aşteptări la Antena 1, acolo unde Mirela Boureanu Vaida a prezentat "Mireasă pentru fiul meu". La finele anului, vedeta, care i-a ţinut locul Simonei Gherghe, aflată în concediu de maternitate, a anunţat că se retrage de la "Acces Direct", dar nu şi din televiziune. Cum era şi firesc au început să circule zvonuri potrivit cărora, vedeta s-ar întoarce la cârma emisiunii care uneşte cupluri, dar prezentatoarea a ţinut să făcă declaraţii pe marginea acestui subiect.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1